Notes de premsa

La Marxa Cicloturista Ciutat de València ja és la segona cita més important d’Espanya

 • , ,

Nova edició de la Marxa Cicloturista Ciutat de València, que este dissabte tornarà a reunir a un grup important d’amants de la bicicleta per a recórrer una atractiva ruta de 100 km que discorre per terres valencianes amb paratges impressionants amb eixida i meta en la Marina Reial Joan Carles I. De moment, ja hi ha 1.650 ciclistes inscrits (i termini fins al dijous a la mitjanit) per a continuar augmentant esta xifra que ja col·loca a esta marxa com la segona més important d’Espanya en nombre de participants, per darrere de la clàssica Quebrantahuesos.

Marcha Cicloturista (foto de Aitor Alcalde)

Marcha Cicloturista (foto de Aitor Alcalde)

El recorregut d’esta clàssica marxa serà València – Far Cullera – València, variant lleugerament respecte a l’edició de 2013, ja que s’ha reduït part del recorregut per la ciutat de València i s’ha ampliat el traçat per zona d’Albufera de València.

Igual que el passat any compta amb l’espectacular pujada al ‘Far Cullera’ en la que els ciclistes hauran de fer front a rampes fins a del 19%. Serà cronometrada i els temps de la cronoescalada seran publicats junt amb els temps de la general, per la qual cosa tindrem dos classificacions diferenciades, la General (100 km) i Cronoescalada “Far Cullera” – Zona del Volcà (1’5 km).

Esta festa del ciclisme permet compartir espai i carrera als cicloturista amb algunes de les grans figures del ciclisme i de l’esport en general, que sempre se sumen amb fidelitat a esta cita organitzada pel CD Podium.

Inscripcions en CD Podium (http://www.cdpodium.com)