Notícies

La Jornada Tècnica sobre la Responsabilitat Civil de l’Organitzadors d’Activitats Esportives reunix a 250 assistents en Petxina

 • , ,

L’esport està cada vegada més dins de la societat i davant del creixement d’esdeveniments i organitzadors esportius, la Fundació Esportiva Municipal i l’Associació de Gestors Esportius Professionals de la Comunitat Valenciana van organitzar una Jornada Tècnica sobre la Responsabilitat Civil de l’Organitzador d’Activitats Esportius en La Sala d’Actes del Complex Esportiu i Cultural de Petxina, davant de la presència de prop de 250 assistents en esta jornada gratuïta.

Jornada de Responsabilidad Civil.

Jornada de Responsabilidad Civil.

Una ponència marc de l’advocat i Professor del Màster de Dret Esportiu, Juantxo Landaberea, va obrir esta jornada destinada a què els organitzadors d’esdeveniments planifiquen i prevegen els seus esdeveniments amb la seguretat necessària i es resolgueren els seus possibles dubtes en este aspecte.

Intervención de instituciones.

Cristóbal Grau, Regidor d’Esports i Joventut i president de la FDM València, va encapçalar la intervenció institucional, davall l’experiència d’una institució que organitza, ordena i col·labora en infinitat d’esdeveniments esportius, participatius o no, cada any. Miguel Ángel Nogueras, president de la GEPACV, i el director general Territorial de MAPFRE, Vicente Guarch, van completar esta segona part.

Jornada de Responsabilidad Civil del Organizador de Actividades Deportivas

Una mesa final amb casos pràctics formada per representants de clubs, federacions, administració i representants de l’asseguradora MAPFRE, que col·laborava en esta jornada, van exposar la seua experiència abans de donar pas a la participació del públic assistent.

Posem a la vostra disposició tota la documentació d’esta aplaudida jornada. 

Descarregar conclusions i documentació