Notes de premsa

La IX Carrera Universitat de València obri inscripcions per a 1.500 corredores i corredors

 • , ,

La prova popular torna als carrers amb un recorregut de 5.570 metres, amb eixida des de l’avinguda Primado Reig

Les i els corredors populars tenen una nova cita el 17 d’octubre amb la IX Carrera Universitat de València. El calendari d’esdeveniments esportius a València, a poc a poc, torna a la normalitat i, encara que enguany no hi ha Circuit de Carreres, les proves continuen celebrant-se sempre que la situació sanitària ho permeta.

La tradicional carrera de la Universitat de València, organitzada conjuntament amb la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, estarà limitada a 1.500 corredores o corredors. El traçat tindrà, aproximadament, 5. 570 metres i recorrerà part de l’avinguda Primado Reig i Blasco Ibáñez, així com el passeig de l’Albereda.

Desenvolupament de la prova

La carrera tindrà eixida en l’avinguda Primado Reig, a l’altura del número 177, i recorrerà l’entorn del campus de Blasco Ibáñez de la UV. En aquesta ocasió, només hi haurà una tanda de runners, que eixirà a les 8:30h.

La IX Carrera Universitat de València abre inscripciones para 1.500 corredoras y corredores. La prueba popular regresa a las calles con un recorrido de 5.570 metros, con inicio en la avenida Primado Reig

La IX Carrera Universitat de València abre inscripciones para 1.500 corredoras y corredores. La prueba popular regresa a las calles con un recorrido de 5.570 metros, con inicio en la avenida Primado Reig

Com en anteriors ocasions, es podrà competir en les categories Cadet (2006 i 2007), Juvenil (2004 i 2005), Júnior-Promesa (entre 1999 i 2003), Sènior (entre 1987 i 1998), Veterà o veterana A (entre 1977 i 1986), Veterà o veterana B (entre 1967 i 1976) i Veterà o veterana C (nascuts o nascudes abans de 1967).

Inscripcions i recollida de dorsals

El període d’inscripcions començarà el dijous 30 de setembre i romandrà obert fins a les 23 hores del dijous 14 d’octubre, o fins a completar els 1.500 dorsals disponibles. La inscripció tindrà un cost de 2,65 € i pot efectuar-se en: https://sportmaniacs.com/es/services/inscription/ix-carrera-universitat-de-valencia

Les i els corredors populars tenen una nova cita el 17 d'octubre amb la IX Carrera Universitat de València

Les i els corredors populars tenen una nova cita el 17 d’octubre amb la IX Carrera Universitat de València

Quant a la recollida de dorsals, per a evitar aglomeracions, s’habilitaran dos dies en la seu de la Fundació Esportiva Municipal (Passeig de la Petxina, 42). Les dates de recollida seran el divendres 15 d’octubre, de 17:00h a 20:00h, i el dissabte 16 d’octubre, de 10:00h a 13:00h i de 16.00 h a 20.00 h. Cal destacar que el dia de la carrera no serà possible recollir el dorsal.

Per a efectuar la recollida del dorsal serà necessari presentar el DNI. En el cas de recollir el d’una altra persona, s’haurà d’aportar l’autorització signada de la mateixa i la fotocòpia del DNI..

Descarregar el reglament amb informació pràctica per al corredor.

Mesures anti Covid-19

A més de recuperar l’esport al carrer, la prioritat de la Fundació Esportiva Municipal és assegurar el compliment de les mesures sanitàries i garantir la seguretat i el benestar de totes les persones que participen en les carreres populars, siga com a corredores o corredors o com a personal de l’organització.

Per això, a les portes d’accés es prendrà la temperatura i es facilitarà gel hidroalcohòlic a totes les persones. Una vegada dins del box, serà obligatori usar mascareta quirúrgica o FFP2 fins que s’inicie de la prova, així com en travessar la línia de meta.