Notes de premsa

La III Volta Ciclista València Fèmines arranca el divendres en la Plaça de l’Ajuntament

 • , ,

  • La primera etapa de la prova ciclista recorrerà el trajecte que uneix València amb Riba Roja aquest divendres a partir de les 16 hores.

Aquest cap de setmana se celebra la III Volta Ciclista València Fèmines, organitzada per la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana amb el suport de la Fundació Esportiva Municipal i la Diputació de València, així com dels clubs organitzadors de cadascuna de les etapes. La primera etapa de la competició, que finalitza en Riba Roja, eixirà el divendres 1 de juny des de la Plaça de l’Ajuntament de València, on es donarà el tret d’eixida al voltant de les 16 hores.

III Volta Ciclista València Dones

La competició de caràcter femení està reservada a la participació d’esportistes en les categories de Fèmines Elit, Sub23, Junior i Master. La major part de les inscripcions les componen equips de ciclistes procedents de diferents punts d’Espanya -Cantàbria, Madrid, País Basc, Catalunya o Navarra- sense deixar de costat a les esportistes que rodaran de manera individual, en la categoria de corredores per lliure.

Després d’aquesta primera etapa, en la qual les ciclistes recorreran un trajecte de 79 quilòmetres, el gran grup de fèmines es traslladarà a Llíria per a realitzar la segona fase de la prova que eixirà el dissabte 2 de maig des de la Plaça Major d’aquesta localitat. Finalment, la III Volta finalitzarà amb la tercera i última etapa, de 81,5 quilòmetres de distància, que tindrà eixida i meta a Montcada.

III Volta Ciclista València Dones

La carrera, que pretén fomentar la creació d’oportunitats per a l’esport femení, reunirà a València a les millors corredores del moment tant a nivell nacional com a internacional.

“Volem convidar a tota la ciutadania a participar en aquest esdeveniment esportiu recolzant a les esportistes que participen i animant-les a seguir en la seua obstinació. És una oportunitat per a gaudir de l’esport femení en la ciutat de València”, ha declarat Maite Girau, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València.