Notes de premsa

La II Marxa contra la Violència de Gènere obri les inscripcions per a la cita del 12 de novembre

 • , , ,

Hui s’obri el termini d’inscripcions per a poder participar en la II Marxa contra la Violència de Gènere, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València. L’esdeveniment, de caràcter solidari, se celebrarà el pròxim 12 de novembre i té com a objectiu involucrar la societat, des de l’àmbit esportiu, en la conscienciació i sensibilització contra el maltractament a la dona.

Totes aquelles persones interessades a inscriure’s en esta cita ja poden acudir a arreplegar el seu dorsal en les plantes d’Esports dels centres d’El Corte Inglés de l’avinguda de França, Pintor Sorolla i Nuevo Centro fins al pròxim 11 de novembre, dia anterior a la celebració de la prova. 

El cost de la inscripció és d’un euro solidari que es destinarà íntegrament a l’Associació ALANNA, entitat que treballa per a evitar l’exclusió social i afavorir la integració i igualtat de les dones mitjançant la realització de programes amb els col·lectius més vulnerables que envolten les víctimes, com l’entorn familiar o els menors.

Per a la Regidoria d’Esports, dirigida per Maite Girau, significa una aposta decidida contra este tipus de violència a través de la sensibilització de la societat qui, com a grup, ha de fer front a esta classe de conductes.

“Des de la Regidoria d’Esports volem col·laborar des de l’àmbit esportiu en la lluita contra este tipus de violència donant opció de participació a tota persona que vulga solidaritzar-se amb esta causa. Lluitar contra la violència de gènere és una tasca que ens concerneix a tots”, ha declarat Maite Girau.

La Marxa té fixat el punt d’eixida a les 10:00 h en el passeig de l’Albereda, concretament entre els ponts del Real i de l’Exposició. El recorregut és de 5,5 quilòmetres, apte per a totes les edats i condicions físiques, i arrancarà creuant el pont de les Flors per a després travessar algunes de les zones més cèntriques de la ciutat, com el carrer Colom, el carrer Xàtiva, Guillem de Castro, Blanqueries i el pont del Real, des d’on es tornarà de nou al punt d’eixida. Cal destacar que es tracta d’una prova recreativa, no competitiva, per la qual cosa els participants poden realitzar el recorregut a peu a ritme de passeig.

A més de la Marxa, s’han organitzat diferents activitats complementàries i d’animació. A partir de les 11 hores s’impartiran classes col·lectives de fitness llatí, exhibicions de distintes disciplines col·lectives i hi haurà tallers a càrrec d’associacions que habitualment treballen en la lluita contra la violència de gènere. 

Consulta ací el cartell i el plànol del recorregut