Notes de premsa

La I Setmana Esportiva i Cultural del barri de Natzaret ofereix activitats gratuïtes per a totes les edats

 • , , ,

El pròxim 25 de juny donarà començament la I Setmana Esportiva-Cultural del barri de Natzaret, coordinada per la Fundació Esportiva Municipal de València en col·laboració amb diferents col·legis, associacions i entitats esportives del districte municipal. La iniciativa, que pretén promocionar l’esport en la zona, ofereix un ampli programa d’activitats i competicions gratuïtes per a totes les edats que tindran lloc en el poliesportiu municipal de Natzaret.

I Setmana Esportiva-Cultural del Barri de Natzaret

Durant tota la setmana, entre el 25 de juny i l’1 de juliol, s’oferiran activitats i tornejos distribuïts en diferents franges horàries i dirigits a tot tipus de públic, de manera oberta i gratuïta. La setmana finalitzarà amb la “8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+”, organitzada per el Projecte NSD + Natzaret, obra social del Col·legi Diocesà Ntra. Sra. dels Desemparats.

Els veïns que visiten el poliesportiu municipal de Natzaret podran practicar esports com a waterpolo, gimnàstica, natació, bàsquet, ioga ocular, taichí, futbol o pilates, així com diferents xarrades relacionades amb la importància de l’exercici físic per al desenvolupament dels diferents grups socials.

Per a poder participar en qualsevol de les jornades és necessari inscriure’s prèviament personant-se en la seu de cadascuna de les entitats col·laboradores que participen en la programació.

8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+

Entre les organitzacions participants es troba l’Associació Arca de Natzaret, l’Associació de Veïns de Natzaret i l’Associació de Veïns Natzaret Unit, l’Associació GYM Natzaret i el Projecte NSD+ Natzaret. Així mateix, també han col·laborat el Club Esportiu Atlètic Natzaret, el C.D. Dom Bosco, el C.D Waterpolo Túria, i els centres escolars Col·legi d’Educació Infantil i Primària Ausiàs March i el Centre Concertat d’Ensenyament Santa Magdalena Sofia.

La primera edició de la Setmana Esportiva i Cultural de Natzaret és una de les propostes que es van tractar en la Comissió Esportiva del barri de Natzaret a la fi del passat curs 2017/2018. La creació d’aquest grup o Comissió Esportiva es va fer possible gràcies a la creació d’un fòrum de participació de l’esport en el barri, promogut per la Fundació Esportiva Municipal.

Amb la posada en marxa d’aquesta iniciativa es pretén, a més de donar a conèixer l’oferta esportiva i incentivar la conscienciació sobre la importància de l’activitat física, reconèixer l’esforç i treball social que realitzen les entitats i associacions del barri a través de l’esport.