Notes de premsa

La Hockey World League Semifinal i la 15k Nocturna Valencia Banco Mediolanum convertixen el 13 de juny en el dia de l’esport familiar a València

 • , , , ,

El mes de juny sempre reunix nombrosos esdeveniments esportius a València, que de manera habitual pel que estreny del calendari acaben solapant-se i restant-se públic i participants. Per esta raó, la 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum i la Hockey World League Semifinal han pres la decisió de complementar-se a fi que les famílies llevantines puguen disfrutar de forma conjunta d’ambdós cites. Les dos cites esportives estaran ubicades en la zona del Marítim, la qual cosa facilita el fet de poder aparcar, acostar-se en transport públic o amb bicicleta i desplaçar-se entre els dos esdeveniments a peu.

Las #RedSticks en Valencia concentradas para el Preolímpico

Las #RedSticks en Valencia concentradas para el Preolímpico

La selecció espanyola disputarà eixe dia a les 19:00 hores en el Poliesportiu Verge del Carme-Beteró el seu partit contra Canadà, on tractarà de sumar els punts necessaris dins del seu grup per a acostar-se a la classificació per als quarts de final.

Per la seua banda, la 15k Nocturna Valencia Banco Mediolanum donarà el seu tret d’eixida a les 22:00 hores des de l’avinguda del Port, amb un temps de diferència entre ambdós, suficient per a desplaçar-se des de les instal·lacions municipals de Beteró a la zona d’eixida de la prova. Una alternativa pràctica per als familiars i amics que, després de l’hoquei, es decidisquen a viure de prop la carrera sense necessitat moure el seu cotxe, ja que es troben a una distància relativament pròxima. D’esta manera, tots aquells participants que es desplacen amb les seues famílies podran disfrutar en conjunt d’una trobada d’alt nivell, alhora que seran animats pels seus en el recorregut runner.

15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum.

15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum.

Les inscripcions per a la 15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum es van tancar ahir dijous 4 de juny amb un cens de més de 10.000 participants, mentres que encara tens l’oportunitat d’adquirir les entrades per a la World League poden adquirir-se a través de http://worldleaguevalencia2015.com/venta-entradas.php