Notícies

La gimnàstica artística valenciana triomfa en el Campionat d’Espanya

 • ,

Els clubs de gimnàstica artística de la Comunitat Valenciana han sigut uns dels grans guanyadors del Campionat d’Espanya celebrat en el Poliesportiu Pisuerga de Valladolid.

Néstor Abad, gimnasta d’Alcoi, representant del CG Sant Blas de Madrid, s’ha proclamat per cinquena vegada campió d’Espanya després d’aconseguir l’or en anelles, paral·leles i barra, i una altra medalla de bronze en arcs.

Les categories de Via Olímpica i del Nacional Base també van tindre una bona representació d’equips i gimnastes valencians. Clara Elisabetta Palazzo (Gym-val, CVA) es va proclamar campiona en Via Olímpica 2, mentre que en la categoria OPEN el bronze va ser per a Jasper Cullis del CD Montgó Xàbia.

En Via Olímpica 3 OPEN, el podi va estar liderat per Carolina María Runceanu del Club Vila-real (CVA), mentre que en VO 3, l’or va ser per a Carlota Fernández, seguida per Ariadna Hernández (Gym-val, CVA) i Ainara Navarro (Gym-val, CVA).

A més dels assoliments individuals de Néstor Abad i aquests clubs, també van aconseguir podis en diferents categories els clubs Gelx, Club El Pastoret, CA Benicàssim i Gimnàstic La Plana.