Notes de premsa

La Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València acollirà les I Jornades Dona i Esport

 • , , ,

La Universitat de València organitza, en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal i altres entitats de la Comunitat, les “I Jornades Dona i Esport. Límits actuals i possibilitats de futur”, que tindran lloc els pròxims 10 i 11 de maig en les instal·lacions de ADEIT-Fundació Universitat Empresa.

El programa dissenyat per l’organització compta amb temes de gran interés que es debatran a través de conferències i taules de treball en les quals participaran esportistes i professionals especialistes en la matèria. Qüestions com per què invertir en esport femení?, quins són els beneficis de l’exercici físic per a les dones? o quines alternatives tenen els mitjans de comunicació per a millorar la promoció de l’esport femení? seran tractades durant les jornades.

I Jornadas Mujer y Deporte.

L’esdeveniment ha sigut organitzat amb la finalitat d’arreplegar l’experiència de dones que actualment tenen o han tingut trajectòries esportives destacades, així com de conèixer el punt de vista dels mitjans de comunicació i les empreses que actuen com a agents clau per a ajudar a analitzar els problemes de desigualtat i millorar la visibilitat de l’esport femení.

La celebració d’aquest tipus d’esdeveniments serveix per a deixar patent la problemàtica viscuda per les dones, no solament des del punt de vista de l’esport professional, sinó també totes aquelles dones per a les quals la pràctica de l’exercici físic resulta un element important d’integració i millora de les condicions de vida.

Consulta el programa complet ací.