Notes de premsa

La Fundació Esportiva organitza tres sessions gratuïtes de cross training

 • ,

Els dies 20, 25 i 27 d’abril la Fundació Esportiva ha organitzat tres sessions totalment gratuïtes de Cross Training, un nou tipus d’entrenament on s’exerciten tots els grups musculars a través de sèries d’exercicis que combinen força i resistència.

Aquestes sessions dirigides a adults tindran una hora de duració i es realitzaran de 19 a 20 h. de la vesprada en la nova instal·lació de calistenia, situada enfront del Pavelló Malva-rosa.

L’objectiu d’aquestes sessions és animar als veïns de la ciutat a provar noves maneres de practicar esport a l’aire lliure i com a porta d’entrada a una pràctica esportiva diferent. A més, és una oportunitat perfecta per a descobrir totes les possibilitats que ofereix la nova instal·lació.

Aquesta incorpora diferents tipus de barres on poder practicar calistenia. Per a aquells que no estiguen familiaritzats amb aquesta modalitat esportiva, la calistenia és un sistema d’entrenament on sol es requereix el propi pes corporal.

D’altra banda, el sòl està reforçat amb tartán, és per això que és adequada tant per a realitzar exercicis de sòl, com a abdominals o flexions, com per a l’ús de manuelles.

La Fundació Esportiva segueix bolcada a impulsar activitats esportives que siguen econòmiques per a tothom i que així tots els ciutadans de València puguen gaudir practicant esport.