Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal renova la gespa del camp de l’Estadi del Túria del Tram III

 • , , ,

Aquesta renovació amb valor de 61.900 euros se suma a les realitzades en els camps de Pont d’Assot, Beniferri i Treus Creus durant aquest mateix any

La Fundació Esportiva Municipal continua renovant la gespa artificial dels camps de futbol de la ciutat. En aquesta ocasió el torn ha sigut per al camp de futbol de l’Estadi del Túria del Tram III, amb una inversió total de 61.900 euros. La reforma d’aquesta instal·lació de 2.277 m² va començar el passat 19 de juliol i conclourà demà 9 d’agost.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo ha destacat sobre aquesta renovació “des de la Fundació Esportiva Municipal continuem millorant les nostres instal·lacions esportives. En aquests moments, hem procedit al canvi de la gespa artificial del Camp de Futbol-7 situat en Tram III Estadi del Túria amb una inversió aproximada de 61.900 euros”. A més, ha continuat Mateo, “aquestes millores ens permeten reduir els costos de manteniment fins a quatre vegades menys que l’herba natural i incrementen les hores d’ús de les pistes municipals i d’aquest camp que, durant l’any 2019, va albergar a més de 76.500 persones practicant esport en unes instal·lacions que ja requerien d’una actualització i que a través de la Fundació Esportiva Municipal s’ha comés durant aquest estiu”.

La Fundació Esportiva Municipal renova la gespa del camp de l'Estadi del Túria del Tram III

La Fundació Esportiva Municipal renova la gespa del camp de l’Estadi del Túria del Tram III

S’estima que la nova superfície tinga una duració aproximada entre 10 i 12 anys, optimitzant el seu ús i manteniment durant aquest període de temps. L’herba artificial reemplaçada d’aquest camp es va posar l’any 2014, per la qual cosa necessitava ser substituïda.

Durant els mesos febrer, març i abril d’aquest mateix any, es van substituir els camps de futbol Pont d’Assot i Tres Creus, que van tindre una inversió conjunta per valor de 277.000 euros, així com el de Beniferri que va tindre un cost de 147.000 euros.

Després de la finalització de la substitució de la gespa en l’Estadi del Túria, es procedirà a la renovació de l’herba artificial del camp de futbol de Dr. Lluch, que ha arrancat el dia de hui i que es prolongarà durant tot el mes d’agost.

Aquesta renovació amb valor de 61.900 euros se suma a les realitzades en els camps de Pont d'Assot, Beniferri i Treus Creus durant aquest mateix any

Aquesta renovació amb valor de 61.900 euros se suma a les realitzades en els camps de Pont d’Assot, Beniferri i Treus Creus durant aquest mateix any

La gespa artificial ha anat evolucionant tecnològicament i adquirint millores en les seues propietats tant en la funció tècnica com en l’esportiva, la qual cosa el converteix en ideal per a les superfícies esportives.

Des dels últims anys s’ha anat instal·lant, progressivament a la ciutat, aquest tipus de paviment per considerar-se el més aconsellable per a multitud de superfícies esportives a l’aire lliure i grans camps. No obstant això, la gespa artificial és un material que té una vida útil d’entre 10 i 12 anys, el que fa necessari una planificació contínua de la substitució del mateix respecte de la seua data de col·locació.