Notícies

La Fundació Esportiva Municipal publica el número 3 de València Esport Magazine

 • , ,

La Fundació Esportiva Municipal ha publicat de forma digital este matí el tercer nombre de la seua Revista VEM “València Esport Magazine”, que compta amb una àmplia varietat de reportatges i entrevistes a atletes valencians, esdeveniments esportius que han transcorregut o succeiran a València, així com una completa agenda lúdica i esportiva, que oferix l’Ajuntament a tots aquells amants de la vida estiuenca.

El magazín es distribuïx cada dos mesos a través de xarxes socials, com Twitter, Facebook, página web així com mitjans digitals. Este, és el tercer dels cinc números de la revista que es publicaran en total durant l’any. Els dos anteriors van eixir al març i maig respectivament.

Detalle de un artículo de VEM 03

Detalle de un artículo de VEM 03

Les platges de València s’estan convertint en els nous estadis esportius de l’estiu. Per esta raó, el tercer exemplar de “València Esport Magazine” conté tot tipus d’esports, com a futbol platja, rugbi, futvoley o vòlei de platja, junt les carreres populars. Al mateix temps, que oferix al ciutadà informació detallada dels escenaris d’excepció, com la Marina Reial Joan Carles I, i el Reial Club Naútico de València.

De la mateixa manera, apareix un extens reportatge de la nostra ciutat, respecte a la candidatura de Madrid per a l’organització dels Jocs Olímpics de l’any 2020 que es triarà el 7 de setembre del 2013 en Buenos Aires, i que pot convertir a València en la seua subseu olímpica de vela.

A destacar que la revista arreplega el contingut multimèdia (galeries de fotos, vídeos, etc.) vinculats a les notícies esportives en VETV “València Esport Televisió”.

Esperem que vos agrade.