Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal oferta 400 places als seus Campus Esportius de Pasqua

 • , , ,

Es desenvoluparan entre l’1 i el 5 d’abril per a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys

Amb l’arribada de les esperades vacacions de pasqua, un any més, la Fundació Esportiva Municipal de València en coordinació amb les diferents federacions i entitats esportives de la ciutat, oferix les Escoles Esportives Municipals de Pasqua on el que es pretén és promocionar l’esport per a tots i facilitar l’aprenentatge dels més xicotets a través de continguts esportius i lúdics, així com oferir la possibilitat de conciliar la vida familiar i laboral de les mares i pares durant este període de les vacacions escolars.

La Fundació Esportiva Municipal oferta 400 places als seus Campus Esportius de Pasqua

La Fundació Esportiva Municipal oferta 400 places als seus Campus Esportius de Pasqua

En esta convocatòria de 2024, s’oferixen un total de 400 places per a xiquets i xiquetes de València d’entre 5 i 15 anys mentres que les activitats programades als campus esportius de Pasqua es desenvoluparan de l’1 al 5 d’abril als Campus Esportiu Petxina, Escola Esportiva Verge del Carme – Beteró i, l’Escola Esportiva de Primavera 2024 Benimaclet

Els campus es desenvoluparan en horari de 8:00 a 14:00 hores amb la possibilitat de de arreplegar als inscrits a les 17:00 hores de la vesprada però també comptarà amb el servici opcional de menjador per a totes aquelles famílies que el necessiten.

Es desenvoluparan entre l'1 i el 5 d'abril per a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys

Es desenvoluparan entre l’1 i el 5 d’abril per a xiquets i xiquetes de 5 a 15 anys

En estos campus, es realitzen activitats multidisciplinàries i esportives diferents a la que es desenvolupen al llarg del curs escolar per a contribuir a una formació general i cultural dels xiquets i les xiquetes.

En el Complex Esportiu Cultural Petxina i Estadi del Túria (Tram III) les activitats estaran organitzades pel Club Escacs Ciutat Vella de València i es desenvoluparan activitats multiesportives així com futbol sala, bàsquet, voleibol, handbol, escacs, hoquei herba, futbol7, colpbol, jocs populars i diferents disciplines d’atletisme. + informació.

D’altra banda, en el Poliesportiu Benimaclet, les jornades estaran organitzades per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana i es desenvoluparan activitats esportives centrades en el bàsquet i l’esgrima però, a més els xiquets i les xiquetes que estiguen inscrits en este campus també podran gaudir d’activitats multiesportives, jocs tradicionals i manualitats. + informació.

Finalment, en el Poliesportiu Verge del Carme Beteró tindran lloc a més de diferents activitats multiesportives, jocs populars, manualitats, gimcanes i molt hoquei. Totes elles organitzades per la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana. + informació

En estos campus, es realitzen activitats multidisciplinàries i esportives

En estos campus, es realitzen activitats multidisciplinàries i esportives

Els campus tenen un preu que oscil·la entre els 62 i 138 euros com a màxim i compten amb el 10% de les seues places bonificades per a menors en risc d’exclusió social, seguint els criteris de la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de València.

Per a realitzar les inscripcions a les diferents Escoles de Pasqua, els interessats hauran de dirigir-se a les diferents seus de les entitats organitzadores.