Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal instal·larà nova il·luminació al camp de futbol de Sant Marcel·lí

 • , ,

S’obri el procediment d’adjudicació per a contractar subministrament i obra de l’enllumenat per un import de 62.000 €, aproximadament

El barri de Sant Marcel·lí vorà millorades les seues instal·lacions esportives pròximament. La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València ha obert el procediment d’adjudicació per a contractar el subministrament i la instal·lació d’una nova il·luminació en els camps de futbol del barri valencià.

El projecte, que va ser votat per la ciutadania en el procés de pressupostos participatius, compta amb un pressupost total de 62.189 € i implicarà la substitució de l’actual enllumenat per llums LED d’última generació als camps de futbol 11 i futbol 7. Amb això, s’atendrà una reivindicació històrica del barri i, especialment, dels dos clubs que entrenen en el Camp de Futbol Municipal de Sant Marcel·lí: el Salgui EDE i el CD Sant Marcelino.

La millora de la instal·lació resoldrà l’actual problemàtica, ja que la insuficient potència de l’actual enllumenat provoca que s’hagen de suspendre partits oficials per les dificultats de visió a causa de la deficient il·luminació.

Per a la regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Pilar Bernabé, “era fonamental atendre aquesta reivindicació històrica del barri i millorar els camps de futbol perquè els centenars de xiquetes i xiquets que juguen en el CD Sant Marcelino i el Salgui E.D.E. puguen practicar esport amb una il·luminació renovada i més sostenible”.

La Fundació Esportiva Municipal instal·larà nova il·luminació al camp de futbol de Sant Marcel·lí

La Fundació Esportiva Municipal instal·larà nova il·luminació al camp de futbol de Sant Marcel·lí

Per la seua banda, Juan José Ajado, vicepresident del CD Sant Marcelino, ha expressat la seua satisfacció amb el projecte, ja que “des del club s’esperava des de fa molt temps, quatre o cinc temporades, l’aprovació del canvi de la il·luminació en el Camp Municipal de Sant Marcel·lí”. “La millora no és només per a la instal·lació, sinó per al barri, tenint en compte la quantitat de xiques i xics que practiquen esport i mereixen fer-ho en les millors condicions”, ha explicat Ajado.

En la mateixa línia s’ha expressat Francisco Salavert, president del Col·legi Salgui E.D.E.: “el canvi de la il·luminació és una reivindicació que portem des de fa molts anys”. Salavert ha valorat “molt positivament” la intervenció i ha comentat: “per a nosaltres aquest canvi serà un salt de qualitat, tindrem una instal·lació de les millors de València i estem molt orgullosos perquè els nostres xiquets i xiquetes s’ho mereixen, van a créixer i a practicar esport en una instal·lació d’última generació”.

Zona d’aules i socialització

A més de la renovació de l’enllumenat, la Fundació Esportiva Municipal ja ha inaugurat la zona d’aules i socialització que se situa al costat dels camps de futbol. Es tracta d’un espai de casetes

modulars del qual podran disposar les xiquetes i els xiquets que facen ús de la instal·lació esportiva.