Notes de premsa

La FDM destinarà una línia d’ajudes i subvencions d’1.400.000€ als clubs i les federacions de València

 • , ,

Aquest dimarts 6 de setembre s’ha celebrat una reunió informativa a la qual han assistit quasi 170 representants d’entitats esportives

La Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València ha organitzat aquest dimarts 6 de setembre una reunió informativa dirigida a clubs i federacions de la ciutat, amb la finalitat de proporcionar tots els detalls sobre la convocatòria de subvencions de 2022. Aquesta temporada es destinarà una línia d’ajudes i subvencions d’1.400.000€ a les diferents entitats.

La reunió, que s’ha dut a terme en la Sala d’actes del Complex Esportiu-Cultural La Petxina, ha comptat amb la presència del regidor d’Esports, Javier Mateo; la cap del Servei d’Esports de l’Ajuntament de València, Cristina Martínez i el cap del Servei Esportiu de la FDM, José Manuel Brotons. Un total de 170 representants de les entitats esportives valencianes han assistit a la reunió de manera presencial.

Amb això, l’FDM continua apostant per fer créixer l’esport a la ciutat de la mà de les entitats esportives valencianes.

La Fundació Esportiva Municipal destinarà una línia d'ajudes i subvencions d'1.400.000€ als clubs i les federacions de València

La Fundació Esportiva Municipal destinarà una línia d’ajudes i subvencions d’1.400.000€ als clubs i les federacions de València

Ajudar al teixit esportiu i associatiu de València

En aquesta jornada s’ha incidit les novetats de la convocatòria d’enguany, així com en les característiques i els terminis de les ajudes i subvencions. A més, s’ha facilitat tota la informació sobre la tramitació de les ajudes i s’han recollit suggeriments sobre aquest tema.

L’objecte de la convocatòria de subvencions és ajudar, de manera immediata i directa, al teixit esportiu i associatiu de la ciutat. S’afavoreix, d’aquesta manera, l’impacte positiu de l’esport sobre la salut, l’activitat física i l’ocupació. El termini de presentació de sol·licituds és de 20 dies naturals des de l’endemà a la publicació en el Butlletí Oficial de la Província.

Ajudes per valor d’1.400.000 €

En total l’import dedicat per l’Ajuntament de València a la convocatòria d’ajudes i subvencions a entitats esportives sense ànim de lucre ascendeix a 1.400.000 euros. Aquest import es divideix en quatre grans línies d’actuació: l’esport de competició oficial, esport en edat escolar, l’esport per a totes i tots i els esdeveniments esportius.

Descarregar presentació.