Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal celebra el Dia Internacional de l’Esport

 • , ,

La Fundació Esportiva Municipal de València (FDM) commemora el Dia Internacional de l’Esport amb una campanya que pretén remarcar els valors associats a l’esport, al mateix temps que es promou la pràctica d’activitat física entre la població general.

El 6 d’abril és el dia acordat per Nacions Unides (ONU) per a sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de l’esport, especialment, quant al desenvolupament i la pau. Aprofitant aquesta jornada, l’FDM vol posar l’èmfasi en tots aquells aspectes positius que es vinculen amb la pràctica esportiva. En un moment en què, a causa de la pandèmia provocada per la Covid-19,  les interaccions socials s’han vist reduïdes i la salut mental s’ha ressentit, l’esport destaca com una font de benestar i salut.

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de València i presidenta del FDM, Pilar Bernabé, ha explicat que “València, és sens dubte, la capital de l’esport. Continuem apostant per la consolidació de l’esport base en totes les seues disciplines a la nostra ciutat, compaginant-lo amb l’organització d’esdeveniments esportius d’àmbit nacional i internacional que continuen posicionant a València com la capital mediterrània de l’esport”. “La crisi sanitària que estem vivint ha dificultat i continua posant entrebancs a la pràctica d’activitat física tal com la coneixíem, però, així i tot, València, conscient de la importància que té, està treballant per afavorir l’esport segur”, ha afegit.