Notícies

La Fundació Trinidad Alfonso obri la convocatòria del Projecte FER 2021

 • 

Ja està ací la novena edició del Projecte FER (Foment d’Esportistes amb Reptes), el programa que premia l’esforç i reconeix el talent dels esportistes de la Comunitat Valenciana. La iniciativa està impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso.

Des del dilluns 16 de novembre i fins dimarts que ve 15 de desembre, estarà obert el termini de presentació de sol·licituds per a formar part de l’equip FER en 2021.

Donades les circumstàncies tan anòmales viscudes durant aquest any, serà una convocatòria especial, ja que tots els esportistes que han format part del FER durant aquest curs, el continuaran fent en 2021 i mantindran les mateixes condicions. No obstant això, hi haurà casos d’atletes que sí han pogut competir en 2020 i que milloraran la beca per haver aconseguit els requisits exigits en les bases.

La convocatòria d’enguany, sota el lema ‘El teu Esforç és la meua Bandera’, destaca que el Projecte FER atresora una de les majors col·leccions d’assoliments de la història de l’esport espanyol. A més, l’espot, que protagonitzen els Referents Matías Tudela i Elena López, el paratriatleta de Serra, Héctor Catalá, l’atleta del Platges de Castelló Claudia Conte, i el jugador de rugbi dels Abelles Darío Porta, ha transmés que l’esforç de tots els esportistes del FER 2021 quedarà per al record en el primer àlbum de cromos de tots els esports, que s’elaborarà pròximament.

El Projecte FER encara una edició que confluirà en la celebració, durant el pròxim estiu, dels Jocs Olímpics i Paralímpics de Tòquio. Fins a l’esclat de la pandèmia, eren 13 els esportistes valencians i de l’equip FER ja classificats per a aquesta gran cita.

Una vegada acabe la convocatòria, a mitjan desembre, s’iniciarà la selecció dels nous esportistes, que, en 2021, seran, bàsicament, joves aspirants a la categoria Viver. Abans de la conclusió del mes de gener, quedarà configurat el nou equip FER 2021.