Notes de premsa

La Fundació Esportiva Municipal aprova els preus públics de les seues instal·lacions per a 2018

 • , ,

Este matí s’ha dut a terme la reunió de la Junta rectora de la Fundació Esportiva Municipal de València en la que, entre altres assumptes a tractar, s’ha aprovat l’Ordenança de Preus Públics d’aplicació en les instal·lacions esportives municipals de la ciutat per al 2018.

L’evolució anual i les demandes dels usuaris han marcat l’acord de la incorporació de nous servicis i modificació de preus públics, que començarà a aplicar-se a partir de l’1 gener de l’any que ve. En este sentit, no hi ha cap pujada general, es mantenen congelats els preus que s’aplicaven fins ara. Sí que s’han introduït, no obstant això, algunes promocions i nous preus per servicis que han sorgit de l’evolució de les demandes i les tendències actuals esportives.

Pel que fa a la incorporació de nous preus, destaca la possibilitat de tindre accés a una sessió puntual de gimnàstica de manteniment, aeròbic, spinning i qualsevol altra modalitat esportiva que es realitze en una instal·lació municipal coberta de gestió directa.

Així mateix, s’han incorporat tarifes reduïdes en les sessions individuals, abonament anual i mensual per als esportistes d’elit que es troben inclosos en la llista oficial d’esportistes d’elit de la Comunitat Valenciana.

El conjunt de modificacions per al 2018 contempla també l’adaptació al preu de mercat dels preus de lloguer de pistes i cursos de pàdel i tenis.

D’altra banda, l’ordenança inclou una ampliació respecte a les promocions previstes, a les que podran acollir-se, si ho desitgen, els gestors de les instal·lacions municipals de la ciutat. Entre elles destaquen descomptes per l’ús d’instal·lacions i cursos en les hores de menys afluència d’usuaris, i també diumenges i festius, dies en què els centres es troben menys concorreguts.

En paraules de la delegada municipal d’Esports de l’Ajuntament de València, Maite Girau, “s’ha aconseguit un acord en què millorem els nostres preus públics per a oferir un millor servici a la ciutadania”.