Notícies

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana presenta l’Open Internacional Vela Olímpica 2015

 • ,

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana (FVCV) ha presentat oficialment l’Open Internacional de Vela Olímpica de la Comunitat Valenciana. Des de l’11 fins a al 15 de març, les seus del Reial Club Nàutic de València i del Reial Club Nàutic de Torrevieja, amb la col•laboració de la Reial Federació Espanyola de Vela (RFEV), acolliran l’Open Internacional de Vela Olímpica, escenari de diferents proves internacionals: el Campionat d’Espanya, el Circuit del Comité Olímpica Espanyol de Vela (COEV) i el Circuit Iberdrola de Vela Paralímpica.

D’esta manera, la Comunitat Valenciana es convertirà durant en estos dies en el centre de reunió dels regatistes més importants a escala nacional i internacional. Cal destacar que el Circuit COEV és a més una prova puntuable en el rànquing olímpic, per la que els regatistes es juguen estar en la pròxima cita olímpica de Rio 2016.

Acto de presentación.

Acto de presentación.

L’acte de presentació, celebrat en La Sala d’Actes de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, ha reunit el president de la FVCV, José Martínez David; el president del Reial Club Nàutic de València, Julián Vico; el Gerent del Reial Club Nàutic de Torrevieja i Vocal del Comité de Competició de la FVCV, Carlos Torrado; el director general d’Esports, Mateo Castella; la Gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Mª Ángeles Vidal; i el Regidor de Turisme de l’Ajuntament de Torrevieja, Luis María Pizana.

Així mateix, la cita ha comptat amb la presència de Jorge de Haro, president de la València Boat Show, i el Capità Marítim de València, Felipe Cano. 

Esta competició és l’oportunitat per a cobrir merescudament el nivell de la vela valenciana i dels nostres esportistes, en el que s’ha fet evident a més el fort potencial organitzatiu de València i Torrevieja”, ha declarat el president de la FVCV, José Martínez David.

Durant els dies de competició, el Reial Club Nàutic de València organitzarà les regates de RXS, Techno 293, Raceboard, Fórmula Wind, FINN i 2.4mR. Per la seua banda, en el Reial Club Nàutic de Torrevieja es disputaran les proves de les classes Láser STD, Láser Radial, Nacra 17, 49er i 49erFX.