Notes de premsa

La FECV reconeix la labor del voluntariat esportiu en el Campionat Europeu M14

 • , ,

Dijous passat 14 de juny de 2018, l’Oficina del Voluntariat Esportiu de València va rebre un diploma d’agraïment per part de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana (FECV). L’acte reconeix la labor del voluntariat esportiu i pretén agrair la seua inestimable col·laboració, així com la seua dedicació i entrega en les funcions d’organització i atenció al públic, durant el desenvolupament del Campionat Europeu M14, celebrat el març passat en el Palau Velòdrom Lluis Puig de València. 

A més, tots els voluntaris i voluntàries que van participar en l’esdeveniment demostrant gran professionalitat, serietat i amabilitat, rebran un diploma en reconeixement de la seua labor com a voluntaris.

I és que la majoria dels esdeveniments que se celebren en la ciutat no serien possible sense els voluntaris i voluntàries inscrits en l’Oficina del Voluntariat, que col·laboren en prop de 50 esdeveniments a l’any demostrant el seu gran compromís amb l’esport.

L’acte commemoratiu va comptar amb la presència del president de la Federació d’Esgrima de la Comunitat Valenciana, Vicente Safont Ballester, el vicepresident de la mateixa entitat esportiva, Vicente Marcos Safont, i, els representants dels voluntaris, Mariana Muñoz Gionto i Juan Porcar Adrian.