Notícies

L’exjudoka Ana Carrascosa se suma a la lluita contra la violència de gènere en l’Ajuntament

 • 

L’esport sempre ha sigut un vehicle sensacional per a la transmissió de valors i causes socials. Per això, l’Ajuntament de València va triar la figura de l’exjudoka olímpica Ana Carrascosa perquè fóra ella la que llegira el ban elaborat amb motiu del “Dia Internacional per a combatre la violència contra les dones”, que se celebra este 25 de novembre.

Un gest de suport a les víctimes de la violència masclista i de rebuig de qualsevol agressió contra les dones. L’alcaldessa de València, Rita Barberá, acompanyada de la Regidora Delegada de Benestar Social, Ana Albert, i la resta de la corporació, van estar junt amb Ana Carrascosa en este acte en la porta de l’Ajuntament de València.

IMG_9855

Lectura del manifiesto.

En este ban, l’esportista valenciana ha recordat que l’Ajuntament de València treballa de forma transversal per a avançar en esta xacra social i ha al·ludit al recentment aprovat protocol d’actuació en situacions de violència contra les dones en la ciutat de València, una iniciativa dirigida a donar resposta a la necessitat coordinació municipal entre agents intervinents en estos casos.

Una vegada més, l’esport torna a convertir-se en un sensacional transmissor dels valors que necessita una societat per a millorar, en este cas en la figura i paraules d’una gran esportista que representa molts d’eixos valors tant en la seua trajectòria personal com a professional.

Ana Albert y Ana Carrascosa.

Ana Albert y Ana Carrascosa.