Notícies

L’elit de la pilota se cita en el VII Trofeu de Mestres

 • ,

Els considerats onze millors pilotaris professionals de la modalitat d’escala i corda participaran en la setena edició del Trofeu de Mestres, el torneig de major prestigi dels disputats davall un format reduït de dos semifinals i la final.

El torneig va ser presentat el darrer dijous en l’emblemàtic escenari de l’Oceanogràfic. I és que el torneig està lligat a la ciutat de València i el consistori local és el seu principal patrocinador.

La presentació va estar presidida pel màxim responsable de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de València, Cristóbal Grau. En la seua intervenció, Grau va felicitar als pilotaris participants per la seua presència en el torneig posat que “açò significa que sou els millors, almenys durant l’última temporada”. Tot seguit, el també tinent d’alcalde va reafirmar el compromís de l’Ajuntament de València amb el Trofeu de Mestres. “El torneig ja va nàixer quan les coses no estaven bé. I nosaltres anem a seguir treballant per a mantenir-ho i que perdure en el temps”. En este sentit, Grau anuncià que “estem a punt de tancar un acord de patrocini per a incrementar els premis als pilotaris”.

La élite de la pilota se cita en el VII Trofeu de Mestres

La élite de la pilota se cita en el VII Trofeu de Mestres

Esta edició del Trofeu de Mestres serà especial ja que l’Ajuntament de València ha volgut aprofitar l’esdeveniment per a retre homenatge a tres figures de la pilota retirades recentment de la pràctica professional. Es tracta de Grau, Tino i Solaz. A més, en esta edició s’ha instaurat un premi per a determinar qui és el jove participant més destacat.

Per a concloure la presentació, l’organització ha informat que la final del torneig, programada per al dia 21, serà retransmesa en diferit per Llevant TV. Les tres jornades es duran a terme en la seu habitual del torneig, el trinquet Pelayo

Equips i calendaris de competició