Notes de premsa

La Regidoria de Sanitat, Salut i Esports dedica un pavelló sencer a les activitats esportives i els hàbits saludables en Expojove

 • , , ,

La Regidoria de Sanitat, Salut i Esports de l’Ajuntament de València, en col·laboració amb la de Cultura i Festes Populars, ha organitzat una programació específica per a la pròxima edició de la fira infantil Expojove, que es durà a terme entre el 26 de desembre i el 4 de gener. Enguany, l’espai dedicat a l’esport ocuparà un pavelló sencer en les instal·lacions de Fira València.

En un espai d’aproximadament 6.000 metres quadrats es duran a terme els diferents tallers i activitats, organitzats per a l’esdeveniment, amb l’objectiu de fomentar la pràctica d’activitats esportives entre els més menuts i inculcar-los hàbits d’alimentació i de vida saludables.

En esta edició es manté la iniciativa de l’anomenat passaport esportiu, el qual s’anirà segellant als assistents a mesura que realitzen les diferents activitats organitzades per a l’ocasió. Els xiquets i xiquetes que aconseguisquen completar tots els segells rebran una recompensa al final de la jornada.

La regidoria, en col·laboració amb les diferents federacions i entitats esportives, estableix un espai general en què els assistents poden realitzar exercici físic de cada un dels diferents esports. Enguany participen les modalitats d’escacs, ciclisme, hoquei, karate, pilota valenciana, rugbi, patinatge i skate, esports subaquàtics, tenis de taula, triatló, colpbol, frontenis i waterpolo.

A més de l’espai general, cada entitat esportiva també habilita estands propis en què practicar activitats exclusivament de la seua modalitat. Com l’any passat, en esta edició també hi haurà un estand en què s’impartiran tallers relacionats amb hàbits d’alimentació saludable.                            

Expojove se celebra cada any en les instal·lacions de Fira València. L’horari d’obertura és d’11:00 hores a 20:00 hores, excepte el diumenge 31 de desembre, en què l’horari serà de 10:00 hores a 14:00 hores, i el diumenge 1 de gener, data en què la fira només obrirà en horari de vesprada, de 16:00 hores a 21:00 hores.