Notícies

La Comunitat Valenciana fa ple en el Nacional Juvenil de Frontó 30M

• ,

La Comunitat Valenciana ha aconseguit quatre ors i tres plates en el Campionat d’Espanya Juvenil de Frontó 30M per Federacions Autonòmiques que s’ha disputat de l’11 al 13 de febrer en els frontons del poliesportiu de Canals (València).

En aquesta competició han participat els equips d’Aragó, Múrcia, Canàries, Castella-la Manxa, Castella i Lleó, Madrid, Navarra, Andalusia i la Comunitat Valenciana, qui va aconseguir classificar a set dels huit finalistes en les categories de frontenis i paleta goma, dues de les tres proves esportives que es juguen en Frontó 30 metres.

L’única final que no va tindre presència doble de la Comunitat Valenciana va ser la de paleta goma femenina. Aquest partit es va disputar en primer lloc i va deixar com a guanyadora a Leire Barona, que s’enfrontava a la navarresa Leire Barona.

La final de Paleta Goma Masculina se la va emportar Nacho Pacheco de l’equip A de la CV, amb una victòria clara per 2 sets a 0 davant Carlos García que formava l’equip B.

En Frontenis Femení Leire Barona i Marta Sáez, CV “A”, van aconseguir la victòria per 2 a 0 davant Inés Giménez i Àfrica Dasí, CV “B”.

La final masculina de Frontenis s’esperava llarga i així va ser, Nacho Pacheco i Toni Expósito en l’equip A, i Carlos García i Carlos Carmona en el B, van jugar una final molt igualada que es va decidir per xicotets detalls en favor de Nacho i Toni, els qui van obtindre finalment la victòria.

En el resultat global la Comunitat Valenciana es va emportar el trofeu a la Selecció Campiona amb 4 ors i 3 plates, quasi amb un ple total, èxits que defineixen
la bona faena que s’està fent des de la base en aquesta Federació Autonòmica.