Notes de premsa

La Comunitat Valenciana es proclama campiona d’Espanya Sub-14 d’hoquei per partida de doble

 • , ,

La Selecció Valenciana Sub-14 d´hoquei s’ha proclamat campiona d’Espanya Sub-14 tant en la categoria masculina com femenina després d’imposar-se en ambdues finals i alçar així la medalla d’or. La selecció masculina va superar a Galícia per 7-0 mentre que la femenina va fer el propi després de superar 14-0 a Astúries en l’últim partit.

El Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques ha coronat als dos equips de la Federació d’Hoquei de la Comunitat Valenciana que s’han alçat amb el títol de campions en les seues respectives categories.

En el quadre masculí, el conjunt valencià es va imposar en la fase de grups a Astúries (4-0), Aragó (9-1) i Galícia (6-0) per a classificar-se a la gran final en la qual també s’ha imposat per 7-0 després de signar una nova victòria davant la selecció gallega.

El millor jugador i el màxim golejador de la competició ha sigut Joan Valverde que s’ha portat tots dos premis individuals.

En la categoria femenina, la selecció valenciana va superar a Galícia (16-0 i 10-1) i a Astúries (7-0 i 14-0) i va conquistar l’or signant així un doblet històric per als nostres equips. Sandra Martínez ha sigut la millor jugadora mentre que Ana Mateu ha sigut la màxima golejadora del torneig.

Les dues seleccions valencianes s’han proclamat campiones d’Espanya en la categoria Sub-14. Un doble resultat memorable per a tots dos equips que, gràcies a l’excel·lent treball realitzat pels clubs valencians i als plans d’especialització del PED de Xest, ha servit per a alçar aquests dos títols de campions com a mostra del gran treball i dedicació que els jugadors i tècnics estan realitzant.