Notes de premsa

La carrera número 100 del Circuit acabarà a Mestalla

 • , ,

El Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València celebrarà enguany la seua carrera número 100 pels barris de la ciutat. Per a esta efemèride, que coincidix amb l’última prova d’esta edició, l’organització a càrrec de la Fundació Esportiva Municipal ha decidit celebrar un final especial. Per primera vegada la meta del circuit tindrà lloc de forma excepcional en la gespa de l’estadi de Mestalla, gràcies a la col·laboració del València C.F. S.A.D., que enguany celebra també el 90 aniversari de la inauguració del seu mític estadi, estrenat en 1923.

Carrera 100. XIII Vuelta a pie solidaria "És Posible"

Carrera 100. XIII Vuelta a pie solidaria “És Posible”

Per a possibilitar este final als prop de 6.000 corredors populars que solen participar en cada una de les carreres a peu, s’ha canviat el dia de celebració de la prova, prevista inicialment per a l’1 de desembre, i s’ha traslladat a la festivitat del dia 6 del mateix mes, amb l’objectiu d’evitar qualsevol compromís oficial del València C.F.

La primera vegada que es va decidir agrupar algunes de les nombroses proves a peu que se celebraven a València va tindre lloc a l’abril de 1995. Ara, en 2013, s’està celebrant la IX edició d’este Circuit de Carreres Populars que transcorre pels barris de la nostra ciutat i que compta amb el patrocini de la firma Divina Pastora Seguros, molt lligada al món de l’esport en general, i a l’atletisme en particular.

Este Circuit de Carreres Populars ja compta amb finals en alguns dels escenaris esportius més emblemàtics, com l’estadi Ciutat de València del Llevant U.D., o el Velòdrom Luis Puig, encara que per primera vegada xafarà la gespa de l’estadi de Mestalla per a esta celebració centenària.

Carrera 100

La prova 100 d’este circuit és la denominada XIII Volta a Peu Solidària “És Possible”, organitzada pel CD És Possible, i tindrà un recorregut de 7.000 metres. Partirà des de l’avinguda d’Aragó, en la zona limítrof a l’estadi de Mestalla i recorrerà, entre altres, l’Albereda, l’avinguda Burjassot i Micer Mascó, abans de trobar el final dins de l’estadi valencianista.

La Fundació Esportiva Municipal i el CD És Possible estan ultimant detalls perquè el final d’esta carrera popular es convertisca en una autèntica festa esportiva i familiar per a la ciutat. A esta festa s’unirà el València C.F. que, amb motiu del seu aniversari està preparant una setmana plena d’activitats lúdic esportives.