Notícies

La Carrera de la Mujer de València 2014 esgota les 11.000 inscripcions per al 6 d’abril

 • ,

Després d’obrir-se les inscripcions el passat dia 3 de març per a la Carrera de la Mujer de València, en tres setmanes s’ha cobert la quota màxima de corredores disposat per l’organització per a l’esperada Carrera de la Mujer Central Lechera Asturiana-DKV Seguros Médicos de València 2014 que se celebra diumenge que ve 6 d’abril a partir de les 10:00, i s’ha penjat el cartell de ‘no hi ha dorsals’.

Les 11.000 inscripcions disponibles s’han esgotat en un temps rècord. Divendres passat 21 de març van finalitzar les inscripcions online que es van realitzar a través de la pàgina web oficial de la prova (www.carreradelamujer.com), cobrint-se la quota de 9.000 inscripcions disponibles per este mètode. Les 2.000 inscripcions presencials disponibles es van esgotar el dilluns 24 de març, només una setmana després de l’obertura de les mateixes en el punt físic.

X Carrera de la mujer

Nuevo éxito en Valencia

Totes aquelles dones que s’han quedat sense dorsal i vullguen participar en l’esdeveniment encara tenen l’oportunitat d’apuntar-se a la gran festa de l’esport femení a València amb la inscripció solidària que consistix en una donació íntegra de 50 € per a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC). Esta inscripció es pot realitzar en la pàgina web oficial de la prova (www.carreradelamujer.com).