Notes de premsa

La 8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+ posarà el colofó a la I Setmana Esportiva Cultural del barri de Natzaret

 • , , ,

La I Setmana Esportiva Cultural de Natzaret, que tindrà lloc del 25 de juny a l’1 de juliol, comptarà amb la seua pròpia carrera popular la “8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+”. La prova, organitzada per l’entitat Projecte NSD+, tindrà lloc el dissabte 30 de juliol en horari vespertí, a partir de les 20:00 hores.

8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+

La carrera solidària comptarà amb un recorregut de 8 quilòmetres i una altra prova, no competitiva, que tindrà una distància d’una milla (1,6Km), aquesta última pensada per a aquelles persones que preferisquen participar en la prova caminant i no corrent.

L’eixida i meta estaran situades en la Calle Fernando Morais de la Horra, via que dóna accés al Poliesportiu de Natzaret. Després de creuar la meta,  qui ho desitge, podrà gaudir de música en directe així com de la “ruta de la tapa” organitzada en col·laboració amb els establiments hotelers del barri.

La “8K i Milla Solidària València Natzaret NSD+” posarà el colofó a la I Setmana Esportiva-Cultural del Barri de Natzaret. Es tracta d’una carrera 100% solidària, els fons de la qual es destinaran a desdejunis i programes socials del Projecte NSD+ de Natzaret, tots ells centrats en els menors més vulnerables.

El Projecte NSD+ treballa des dels seus inicis per i per a la infància, l’adolescència i la joventut del barri de Natzaret, i més concretament per als alumnes del Col·legi Diocesà Ntra. Sra. dels Desemparats. Entre els seus valors destaca el seu compromís amb l’entorn per a crear una societat més justa i solidària a través del lideratge, i la confiança en les persones i la joventut com a motor de canvi.