Notes de premsa

La 5ª MiniOlimpíada de la temporada acostarà el voleibol als escolars de la ciutat

 • , , ,

El pavelló Malva-Rosa acollirà dissabte que ve 21 d’abril la penúltima edició de les MiniOlimpíades, el conjunt d’activitats multiesportives emmarcades dins del programa de Jocs Esportius Municipals de la ciutat de València, la modalitat competitiva de l’esport escolar. La jornada, organitzada per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb la Federació de Voleibol de la Comunitat Valenciana transcorrerà al voltant d’aquesta modalitat esportiva.

Els monitors realitzaran jocs preesportius relacionats amb el voleibol, amb la intenció d’acostar este esport als més xicotets a través activitats adaptades que no es reduïsquen únicament a encontres competitius sinó que els permeten conèixer l’esport dins d’una àmplia varietat d’activitats.

5ª MiniOlimpiada 2018 (Pavelló Malva-Rosa)

En la trobada participaran 32 equips formats per xiquets i xiquetes de primer i segon cicle de primària, fins a un total de 200 alumnes. Els centres escolars que ho desitgen encara són a temps d’inscriure’s, solament fins a aquest dijous a les 20 h. Per a açò han d’enviar un correu electrònic a l’adreça jocsesportius@fdmvalencia.es o cridar al número de telèfon 963548300 (dimarts, dimecres o dijous de 17:00 – 20:00 h).

La cita d’este dissabte és l’última abans del final de temporada que tindrà lloc amb l’arribada del període estival en la platja de la Malva-Rosa, coincidint amb la finalització del curs escolar.