Notícies

La 1a MINIOLIMPIADA serà protagonista en el dissabte en l’entorn del 35a Marató València

 • ,

El dissabte 14 de novembre a partir de les 9.00, se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències la primera jornada de Miniolimpiada de la temporada 2015-2016. Serà en l’entorn del XXXV Marató València Trinidad Alfonso i en el mateix entorn on s’estaran vivint les hores prèvies a la gran cita esportiva de la ciutat.

La 1ª MINIOLIMPIADA será protagonista en el sábado en el entorno del 35ª Maratón Valencia

La 1ª MINIOLIMPIADA será protagonista en el sábado en el entorno del 35ª Maratón Valencia

Després de l’èxit de participació aconseguit al llarg de les temporades precedents, se celebra de nou esta activitat de caràcter Multideportivo on participen xiquets i xiquetes de 6 i 7 anys [categoria pre – benjamí]. Este projecte, que va començar fa sis temporades, s’ha consolidat dins del calendari d’activitats per als més menuts. Cada dia són més els participants que disfruten d’estes jornades esportives de caràcter lúdic i educatiu.

 En estas jornadas, podrán participar todos los centros escolares y entidades de la ciudad de Valencia

En estas jornadas, podrán participar todos los centros escolares y entidades de la ciudad de Valencia

Com en anteriors temporades, està prevista la celebració diverses jornades al llarg de tot el curs en espais i instal·lacions de la ciutat de València. En estes jornades, podran participar tots els centres escolars i entitats de la ciutat de València. En els documents adjunts s’arreplega tota la informació referent al programa de les Miniolimpiadas, inclòs el reglament, els jocs a desenrotllar i la normativa d’inscripció.

Per a més informació, poden accedir a la web, o bé posar-se en contacte amb la Fundació Esportiva Municipal a través del correu electrònic: jocsesportius@fdmvalencia.es o telefonant per telèfon al 963548300 els dimarts, dimecres o dijous a la vesprada de 17:00 – 20:00.

La data límit d’inscripció per a esta primera jornada és el pròxim dia 5 de novembre o fins a completar el màxim de 36 equips participants.

MÉS INFORMACIÓ:

Jocs Miniolimpiada

Reglament 1a Miniolimpiada 2015-2016

La inscripció finalitza dijous que ve 5 de novembre o fins a cobrir el màxim de 36 equips participants.

LLOC

La inscripció dels Jocs Esportius municipals es realitzarà per Internet, en l’adreça:

http://juegos.deportevalencia.com/

Per a poder dur a terme la inscripció, les entitats participants hauran d’usar el login i password assignat per als JJDDMM, en el cas de no tindre un assignat podran sol·licitar-ho via telèfon o enviant un correu electrònic. En tot cas, caldrà ajustar-se qualsevol incidència en l’Oficina Tècnica dels Jocs, situada en el Complex Esportiu Cultural Petxina, Passeig de la Petxina s/n, els dimarts, dimecres i dijous de 17,00 a 20,00 h.

DOCUMENTACIÓ

La documentació necessària per a formalitzar la inscripció és la següent:
– Full d’inscripció en els Jocs Esportius de la C.V. a través de la intranet
– Rebut bancari d’haver ingressat la quota corresponent al preu per

Participant establit en estes bases. (Este rebut haurà d’entregar-se en la FDM, bé directament en l’oficina dels JJDDMM, per fax o correu electrònic)

Fax: 96. 394.45.83
E-mail: jocsesportius@fdmvalencia.es

PREU PER PARTICIPACIÓ I FORMA DE PAGAMENT

S’establix un preu d’inscripció per participant de 8 € (per a tota la temporada).

En el moment es realitze la inscripció dels participants a través del formulari (full d’inscripció digital) d’Internet i se sol·licite la validació a la FDM, es generarà automàticament una orde de pagament que l’entitat haurà d’imprimir-se. Amb esta orde de pagament el responsable de l’entitat es dirigirà al seu sucursal bancària i ingressarà la quantitat corresponent en el número de compte que indique l’orde de pagament.

El rebut que emeta l’entitat bancària haurà d’entregar-se en la FDM, moment en el qual es contrastarà l’ingrés amb el nombre de participants inscrits i es validarà la sol·licitud inicial. A partir d’este moment els participants quedaran definitivament inscrits en el programa.

PARTICIPACIÓ

Per a poder participar en estes jornades multiesportives, és necessari inscriure tots els participants en els Jocs Esportius municipals i confeccionar els equips per a cada jornada (segons el full que s’adjunta). Els equips estaran compostos, per un mínim de 6 participants i un màxim 8.