Notícies

La 15K Nocturna València ja supera els 6.500 corredors a quatre dies del tancament d’inscripcions

 • 

El diumenge 1 de juny es tanca el termini d’inscripció per a participar en la 15K Nocturna València Banco Mediolanum. La carrera organitzada pel Club d’Atletisme València Terra i Mar continua augmentant la seua popularitat entre els corredors valencians i runners d’altres comunitats autònomes, tornant a ser un èxit a nivell d’inscripcions en ple compte arrere per al tancament d’inscrits.

En concret, el nombre de participants ja s’ha disparat fins als 6.500 corredors i va camí de continuar creixent. En la seua primera edició, l’expectació alçada va obligar a deixar a un nombre elevat de corredors sense dorsal, el que ha incentivat la inscripció.

Salida del año anterior.

Salida del año anterior.

La gran novetat per a esta edició és el nou circuit, que elimina el pas inferior per la Ciutat de les Arts i Les Ciències i l’entrada a la Marina Reial, substituint-la per un traçat més ràpid i per vies millor il·luminades, passant pel nou Pont de Fusta i les Torres de Serrano com a nous atractius per al gaudi del corredor.

Servicis al corredor i gran cita popular

De cara a la imminent celebració de la prova, des de l’organització s’ha vetlat a cuidar amb cura les necessitats que brinda la mateixa. D’una banda, s’ha decidit l’homologació del circuit per la RFEA i la seua inclusió en el calendari autonòmic, en favor de donar validesa a les marques personals aconseguides i posicionar-la com una prova de referència, sempre en busca d’oferir una carrera de qualitat a l’altura de l’exigència del corredor. D’altra banda, s’ha assumit dins dels preus d’inscripció, els costos de la llicència de dia corresponent a cada un dels corredors participants. La inscripció, a hores d’ara, manté el preu de 15€, una tarifa que s’ha mantingut de l’edició de 2013.

A més, a fi d’oferir una major comoditat al runner, enguany s’ha canviat la ubicació de la Fira del Corredor. Per a esta edició s’ha triat un dels edificis més emblemàtics de la zona marítima de València, el Veles e Vents, que albergarà la fira del corredor el divendres 6 i dissabte 7 de juny. En esta fira, els corredors podran retirar la seua bossa i el seu dorsal per a participar en la carrera, a més de descobrir un espai únic per a l’oci i el gaudi en portes al mar.

Tota la informació referida a la prova, pots trobar-la a través dels canals següents:

www.15knocturnavalencia.com

www.facebook.com/15kNocturnaValencia

www.twitter.com/15kNocturnaVlc