Notes de premsa

La 15K Nocturna València Banc Mediolanum llança 300 dorsals extra

 • , ,

La 15k Nocturna València Banc Mediolanum vol donar una segona oportunitat als corredors nocturns perquè s’inscriguen en la prova. Després de la gran demanda existent i el furor generalitzat en els cercles de corredors, l’organització ha decidit llançar una ‘Última oportunitat’. 300 dorsals extra per a aquells corredors que en la nit del diumenge van arribar tard al tancament d’inscripcions.

L’organització ha realitzat un últim esforç perquè els runners més indecisos puguen participar en la prova. Ja en l’edició de l’any passat van ser centenars de peticions les que van haver de veure’s relegades a causa del gran interés despertat per la prova. Una expectació que s’ha repetit durant el període d’inscripcions d’enguany i que s’ha volgut cobrir oferint 300 dorsals extra.

15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum

15K Nocturna Valencia Banco Mediolanum

Cal indicar que el preu de venda d’estos dorsals serà el mateix que fins ara, 15 €. En este preu s’inclouen tots els beneficis dels anteriors terminis d’inscripció inclòs l’assegurança del corredor, un cost que assumix l’organització de la prova.

Finalment, recordar als inscrits que podran retirar tant el seu dorsal com la bossa del corredor en la fira situada en l’edifici Veles e Vents, a pocs metres de les zones d’eixida i arribada. L’horari serà el divendres 6 de juny de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores i el 7 de juny de 10 a 19 hores.

Tota la informació referida a la 15k Nocturna València Banc Mediolanum, la pots trobar en la web oficial i en les seues xarxes socials:

www.15knocturnavalencia.com
www.facebook.com/15kNocturnaValencia
www.twitter.com/15kNocturnaVlc