Notícies

La 10a etapa de la Volta Ciclista a Espanya partix de la ciutat de València

 • 

La ciutat de València serà el punt de partida de la desena etapa de la Volta Ciclista a Espanya, dilluns que ve, dia 31 d’agost. L’eixida, des del carrer J.J. Dómine, just enfront del Port de la ciutat, comptarà amb la presència de l’alcalde, Joan Ribó, i diversos membres de la corporació.

Els actes previstos per l’organització de la carrera donaran començament a les 10:15 hores, amb l’obertura de la zona al públic. Assistirà a la cita la regidora d’Esports, Maite Girau, junt amb diversos membres de l’Equip de Govern, com la delegada de Desenrotllament Humà, Consol Castillo, i el regidor de Mobilitat, Giuseppe Grezzi. L’eixida dels ciclistes, que suposarà el colofó a la convocatòria, està prevista per a les 13’48 hores.

Vuelta Ciclista a España

Vuelta Ciclista a España

La ciutat de València servirà per a donar l’eixida a una jornada que acabarà a Castelló, al llarg d’un recorregut de 146,6 quilòmetres, que discorren per Burjassot, Godella, Bétera, Náquera, Serra, Port de l’Oronet, Algimia d’Alfara, Alfara de la baronia…

Recorregut per la província de Castelló

Totes les províncies estan veient la retransmissió de la Volta Ciclista com una oportunitat per a la promoció turística de la seua zona. La Diputació provincial de Castelló, ha subratllat en un comunicat la seua “aposta per promocionar l’esport per a augmentar els beneficis turístics de les empreses del sector en la província”.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha considerat que “cal tindre en compte que no es tracta només de l’impacte de la retransmissió en directe de l’etapa en TVE, dels seus resums i de les informacions en els diferents informatius televisius, sinó que a més La Volta té una notable repercussió en tota Europa gràcies a l’emissió del senyal a través d’Eurosport, principal canal esportiu via satèl·lit i per cable a Europa“.

La Volta Ciclista a Espanya recorrerà part de la província en la seua etapa 10, el dilluns, passant per les localitats de Soneja, Azuébar, Alfondeguilla, Vall d’Uixó, Vilavella, Nules, Borriana, Vila-real, Benicàssim i amb final d’etapa en la ciutat de Castelló. Probablement el triomf final es decidirà a l’esprint pels carrers de la capital de la Plana.

Serà la Segona i última etapa a la Comunitat Valenciana

[Font ValenciaNews]