Notícies

Judokes d’11 països preparen els Jocs Olímpics en Benimaclet

 • ,

Un total de 264 judokes de tot el món es concentren fins al dijous 11 de juliol en el Centre d’Alt Rendiment de València situat en el Poliesportiu Municipal de Benimaclet per a preparar el Campionat del Món que se celebrarà el mes d’agost a Tòquio.

Després de l’última concentració a Alacant, jugadors del Brasil, Mèxic, Republica Dominicana, Puerto Rico, l’Uruguai, l’Argentina, el Perú, França, Itàlia, Portugal i Espanya permaneixen des del dilluns en el Poliesportiu Municipal de Benimaclet preparant-se per a l’imminent Campionat del Món 2019 i les pròxims Jocs Olímpics de Tòquio 2020.

Judokes d'11 països preparen els Jocs Olímpics en Benimaclet

Judokes d’11 països preparen els Jocs Olímpics en Benimaclet

Els judokes dels diferents països del món realitzen cada dia el seu treball específic en horari matinal de 10.00 hores a 12:00 hores; i un entrenament conjunt amb la resta de països en horari vespertí de 18.00 hores a 20:00 hores. Alguns d’aquests països competiran en el Gran Premi de Budapest aquest dissabte i diumenge.

Del total d’esportistes, aproximadament la meitat són homes i l’altra meitat dones. Cal destacar la figura d’importants esportistes espanyols com Julia Figueroa en 48 quilos, Ana Pérez en 52 quilos i Alfonso Urkiza en 81 quilos.