Notícies

Ja pots participar en la IX Carrera Universitat de València de manera virtual!

 • ,

Després de la cancel·lació de la setzena edició del Circuit de Carreras Populares de la ciutat de València, la Fundació Esportiva Municipal ha creat la possibilitat de continuar participant de manera virtual en el circuit. 

D’aquesta manera, des d’ahir diumenge 27 de setembre i fins al pròxim 4 d’octubre a les 22:00h, pots participar en la prova creada que correspondria a la IX Carrera Universitat de València. La participació a aquesta prova i a la resta de carreres virtuals que se celebren d’ara en avant seran d’inscripció gratuïta. Si desitges inscriure’t, pots fer-ho a través de el següent enllaç. 

El recorregut a realitzar serà de 5.000 m. que cada usuari pot decidir on realitzar-los. No obstant això, per a estandarditzar recorreguts recomanem als participants triar camins el més plans possibles o a poder ser recorreguts circulars perquè almenys existisca la mateixa pujada que baixada.

La participació en l’esdeveniment generarà una classificació de manera orientativa, però no dóna dret a premis, sinó que servirà per a poder comparar-nos amb altres corredors i corredores i fomentar una rivalitat sana i la classificació apareixerà publicada en l’APP amb la qual vas participar.

D’altra banda, hi haurà  una classificació ordenada amb els equips per participació on es comptabilitzaran els cinc primers atletes tant en la categoria masculina com la femenina.