Notes de premsa

Ja pots disfrutar de l’últim número de València Esport Magazine

 • , ,

anuncio_vem

El titular de portada d’este número de la Revista VEM no pot ser més eloqüent: València és d’Or. La nostra ciutat s’ha convertit, per mèrits propis, en una referència nacional i internacional de l’atletisme popular.

Hui, milers de persones planifiquen els seus entrenaments, vacacions i metes esportives personals pensant en la nostra ciutat.

Valencia Esport Magazine (VEM 17). Valencia es de Oro

Valencia Esport Magazine (VEM 17). Valencia es de Oro

I tot ha sigut possible gràcies a tu. I a eixos amics, companys i coneguts amb els que entrenes. I, per descomptat, als patrocinadors, els col·laboradors, i als clubs, de tots els esports. No és un èxit del running. Ni tan sols és un èxit només de l’esport de València. És un èxit de tota la ciutat.

Els mesos d’octubre i novembre són ja els mesos per antonomàsia de l’edat d’or de l’atletisme popular de València.

Per això, des de la Fundació Esportiva Municipal, coordinadora i impulsora amb els comités organitzadors d’ambdós proves, vos donem les gràcies i vos invitem a disfrutar, com ho fa el nostre personatge de portada, el popular Groucho, de l’edat d’or del nostre atletisme popular.

Però no sols això. A més, en este número tractem tot el que ha sigut (i serà) notícia quant a l’esport municipal es referix i on la dona adquirix un paper rellevant. Vos presentem la I Marxa contra el maltractament i vos parlem també del documental Campeonas Invisibles, dos iniciatives amb què reivindicar el paper de la dona.

També vos parlem de solidaritat, de l’esport que pren el carrer, o tota l’activitat que a l’estiu desenrotllem en les platges de la ciutat, sens dubte nostra instal·lació esportiva més envejada.

Esperem que la disfrutes.