Notícies

Ja estan a la venda les entrades per a la Copa Faulcombridge i el Open Ciutat de València

 • 

El procés de venda d’entrades de la Copa Faulcombridge i del Open Ciutat de València, que se celebra del 20 al 27 de novembre, ja està actiu. Aquestes dues competicions organitzades pel Club de Tennis València, integren un Challenger ATP, sota la direcció de Pablo Andújar, i el torneig ITF 80.000$ femení, dirigit per Ana Salas.

La Copa Faulcombridge Ciutat de València celebrarà del 20 i 27 de sobre la terra batuda del CTV, on es reunió grans raquetes tant del circuit masculí com femení. La venda d’entrades per a cadascuna de les jornades ja està operativa en la web www.copafbvalencia.com. Els preus de les entrades soltes oscil·len entre els 10€ i els 30€ (finals diumenge 27 de novembre), més 2€ de gestió de les entrades. Mentre que el preu dels bons oscil·la entre els 60€ (tres dies, de divendres a diumenge) i els 100€ (torneig complet).

El ITF 80.000$ femení aconsegueix la seua sisena edició i estarà configurada per un quadre individual amb 32 jugadores i un quadre de dobles amb 16 parelles. En el CTV va nàixer en 1933 la Copa Faulcombridge, només interrompuda durant la Guerra Civil, on es va desenvolupar fins a 2002. En el palmarés d’aquest torneig figuren noms com els Orantes, Santana, Gimeno, els germans Arilla o l’últim guanyador David Ferrer. Com en el cas de la competició femenina, el quadre principal individual el conformaran 32 tennistes, a més de 16 parelles en el dobles, també en el cas del Challenger ATP.

El Club de Tennis València és l’organitzador de tots dos tornejos que compta amb el patrocini i la col·laboració de l’administració pública a través de la Fundació Esportiva de l’Ajuntament de València, la Diputació de València, Turisme València, Voluntariat Esportiu de València, Federació de Tennis de la Comunitat Valenciana, l’ATP, la ITF, la Real Federació Espanyola de Tennis, o Comunitat de l’Esport entre altres entitats.