Notícies

Instal·lacions Esportives municipals a València: Complex Esportiu de Orriols

 • 

Fer esport molt prop de casa. Les Instal·lacions Esportives Municipals t’acosten nombroses activitats esportives per a totes les edats i en tots els barris de València. I hui vos presentem el Complex Esportiu Orriols, una moderna instal·lació de 6.416 metres quadrats situat en ple parc d’este barri valencià, davant de l’estadi Ciutat de València.

Jose Royo

Complex Esportiu Orriols.

Una piscina de 25 m’i un got xicotet que acullen múltiples activitats aquàtiques per a totes les edats són el cor de la instal·lació, que a més augmenta la seua oferta esportiva amb sales de musculació i activitat física, una sala de spinning i amb l’esport de raqueta com a protagonista, amb 3 pistes de pàdel i 4 de tenis, que a més alberguen una escola per als xicotets esportistes de la casa.

I totes les activitats esportives per a adults o escolars regulades i controlades per monitors especialitzats en cada activitat. En Orriols podem practicar, entre altres:

– Aeròbic
– Aquafitness
– Aquagym
– Body Power
– Combo Trainning
– Cures de l’esquena
– G.A.P
– Gimnàstica Manteniment
– Natació 3a edat
– Natació Adults
– Natació Pre i post par

– Natació Terapèutica
– Pilates
– Spinning
– Step
– Tenis
– Ioga
– Bebés (matronació)
– Natació Escolar
– Natació Preescolar
– Tenis

Las piscinas.

Las piscinas.

Prop de 2.000 persones, entre abonats i usuaris de sessions úniques, disfruten d’esta instal·lació els set dies de la setmana, encara que els caps de setmana només en horari matinal (9 a 14 hores). La proximitat i varietat d’activitats o cursos per a adults i escolars és la clau de l’èxit de la instal·lació.

 Més info en Complex Esportiu Orriols