Notes de premsa

Inscriu-te en la II Volta a Peu Fundació València C.F i acaba la carrera en la gespa de Mestalla

 • , , ,

Quasi sense adonar-nos ens trobem en l’equador de la programació anual del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. El pròxim 27 de maig arriba la cinquena prova de l’any, la II Volta a Peu Fundació València C.F. Els interessats a participar ja poden inscriure’s a través de la pàgina web oficial del Circuit www.carreras.deportevalencia.com/carreras. Les inscripcions es mantindran obertes fins al 24 de maig a les 20 hores o fins a esgotar el límit d’inscripcions carrera per carrera de 2.000 dorsals.

El recorregut, en aquesta ocasió, consta de 6.000 metres i compta amb un al·licient especial atès que la prova finalitza en la mateixa gespa de l’Estadi de Mestalla. Sens dubte una bona manera d’acabar la carrera per als participants que també siguen aficionats al futbol i sobretot al València C.F. Per aquest motiu, i per a major gaudi dels assistents, el Club obrirà una de les graderies laterals al públic perquè puguen veure l’arribada dels participants, estant l’accés a la gespa únicament reservada per als més de 6.000 corredors que participaran.

L’eixida tindrà lloc des de l’avinguda d’Aragó. Els corredors amb dorsal preferent (A, B, C i D) seran els primers a eixir a les 09:00 h. A continuació, serà el torn de la resta de corredors a les 09:04 h i, finalment, a les 09:05 h eixiran els participants pertanyents a la modalitat de marxa a peu i marxa nòrdica.

Com en totes les proves del Circuit, els participants disposaran de servei de guarda-roba a càrrec de Fontilles Salud y Desarrollo, l’entitat solidària del Circuit en aquesta edició.

A més de la modalitat de corredor, els qui així ho desitgen també poden inscriure’s en les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica. El cost del dorsal és de 2,55 euros, en el cas dels corredors, i d’1 euro, íntegrament solidari, per a les inscripcions en les categories de marxa. Quant als marxadors, el nombre màxim de dorsals per a aquesta carrera és d’1.000.

L’organització del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València incorporava les modalitats de marxa a peu i marxa nòrdica en les últimes proves del Circuit del passat any 2017. La iniciativa sorgia amb la intenció de facilitar l’accés a les carreres a aquelles persones que desitgen participar fent el recorregut d’una manera més pausada i amb una exigència física menor. En aquest sentit, cal matisar que aquestes modalitats no són competitives i, per tant, no existeixen categories. Després de mesos des de la seua incorporació les categories continuen guanyant adeptes en cadascuna de les proves.