Notes de premsa

Homenatge a ‘Champi’ Herreros pel 25 aniversari del seu mundial

 • , ,

El motociclisme i la important afició valenciana a l’esport de les dos rodes està d’enhorabona. I és que este pròxim dissabte tindrà lloc un merescut homenatge a Manuel ‘Champi’ Herreros al complir-se 25 anys de la celebració del seu títol mundial de 80cc aconseguit en el circuit de Brno en la República Txeca en 1.989.

El món del motor es reunirà per a homenatjar el pilot valencià en esta cita que es desenrotllarà al matí en el Circuit de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo a Cheste, i posteriorment, en el Complex Esportiu de Petxina, on les institucions públiques se sumaran a este homenatge i l’expilot rebrà una placa homenatge per part de l’Ajuntament de València, a més de la participació i presència d’altres institucions.

Champi Herreros

Champi Herreros

La cita, amb entrada lliure i gratuïta als actes i activitats al matí en el Circuit de Cheste (de 10 a 15 hores), reunirà al món del motor valencià, però fonamentalment tornarà a ajuntar totes les persones que van participar en aquell històric triomf de Champi Herreros, ja que estarà l’equip Derby al complet, amb la família Rabosa, els seus companys, mecànics i tota l’escuderia per a participar en este complet record organitzat per IFECVAL.

Està prevista la presència de grans referents del motociclisme i campions com Ángel Nieto o Jorge Martínez Aspar, a més d’altres pilots valencians com Nico Terol o Héctor Faubel.