Notes de premsa

Halloween una festa terrorífica de quatre quilòmetres

 • , , ,

La II edició de la Halloween Road calfa motors i trau els últims dorsals a preu reduït davant de la bona acceptació del públic valencià que veu en la carrera una manera saludable de passar la nit de Halloween. Dissabte que ve 31 d’octubre, la Marina Reial Joan Carles I de València serà l’escenari d’una cita de running “diferent”, una carrera “divertida, familiar i única” de 4 quilòmetres en què treballaran més de 200 professionals entre tècnics, artistes i especialistes i on “ho passaràs de por”.

Halloween una fiesta terrorífica de cuatro kilómetros

Halloween una fiesta terrorífica de cuatro kilómetros

En el seu recorregut de 4 quilòmetres, et trobaràs sorpreses, bruixes, monstres, esglais i molta diversió. Un traçat que tindrà fins a 14 punts d’animació amb 150 animadors i actors que interactuaran durant tot el recorregut en una carrera que es desenrotllarà entre les 20:00 a 22:00 hores. Les inscripcions es poden realitzar fins al divendres a les 19:00 hores a través de la pàgina web de l’esdeveniment.

Caràcter solidari: ‘Porta el teu joguet’ i ajuda als xiquets d’Etiòpia

A més, la Halloween Road vol promoure a través de l’esport i l’oci la solidaritat amb els col·lectius més desfavorits per això participant en la Halloween Road, podràs col·laborar amb l’associació Ambessa, en concret al projecte Ankelba, a Etiòpia, on es pretén donar una llar a 95 menors en situació de desemparament i d’orfandat per mitjà de la construcció d’un orfenat. Per a poder col·laborar amb este projecte només has de portar un joguet. Serà l’organització l’encarregada de fer arribar als xiquets més desfavorits d’Etiòpia tots els joguets que aconseguim reunir eixa nit.