Notes de premsa

Gran cap de setmana de rugbi a València durant el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Seven

• , ,

Els camps municipals del Jardí del Túria i del Poliesportiu Quatre Carreres van acollir aquest dissabte i diumenge a un total de 19 seleccions en categoria masculina i femenina, amb un gran paper dels combinats de la FRCV

Les seleccions de Madrid en categoria femenina i Euskadi en masculina s’han proclamat campions del Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques Seven sub18 imposant-se en les finals a València i Madrid respectivament en partits vibrants i molt disputats.

Gran cap de setmana de rugbi a València durant el Campionat d'Espanya de Seleccions Autonòmiques de Seven

La final femenina s’ha disputat en el camp del Jardí del Túria mentre que la masculina en el camp Jorge Diego «Pantera» del Poliesportiu Quatre Carreres. El torneig femení l’han dominat les xiques del conjunt madrileny que ja en la fase prèvia s’havien imposat a la Comunitat Valenciana en el matí del diumenge demostrant en aquest campionat que eren les favorites en la final. Una final que van dominar les madrilenyes mentre que el conjunt local treballava i aconseguia plantar cara amb el seu joc. El resultat final de 27-15 defineix un partit on els atacs van ser més efectius que les defenses.

En l’apartat masculí la final va ser intensa i igualada. Madrid buscava el doblet, ja havien guanyat en m16 la setmana passada, mentre que Euskadi no semblava disposat a posar-li les coses fàcils. Els dos equips havien dominat les semifinals amb una certa folgança i en la final van demostrar empaquetatge i qualitat per a poder guanyar qualsevol. Els bascos van ser finalment els campions en una final apassionant on els madrilenys van poder voltejar el marcador però in extremis Euskadi va evitar l’empat i la possibilitat de guanyar al seu rival amb el tir a “palos”. El resultat final va ser 26-21 per a Euskadi.

En definitiva, un gran cap de setmana de Seven a València on les pedreres de totes les federacions presents han demostrat el gran nivell del *rugbi espanyol.

Els combinats de l’FRCV tanquen el cap de setmana amb un subcampionat en el torneig femení i un tercer lloc en masculí després de guanyar a Andalusia en un partit molt ajustat que van véncer per 14-12 després d’assajar i transformar en l’última jugada del partit.