Notícies

Gran colofó del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars

 • ,

Els carrers dels barris de Benicalap i de Campanar han acollit la 17a edició de la Volta a Peu Solidària ‘És Posible’, en la que més de 4.000 participants han desafiat el fred d’esta època de l’any i el cronòmetre. Esta prova ha posat el punt final al Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de la temporada en la ciutat de València.

Tots els participants han recorregut els 6.400 metres traçats per l’organització pel districte de Benicalap amb inici i final en el carrer Safor. Després de la trepidant eixida a les 9 del matí de tots els atletes i runners, la marxa a peu i un circuit adaptat per als més menuts també han tingut la seua quota de participació en esta carrera.

És l’última carrera del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars

En el pla merament esportiu, Ismael Quiñones i Fátima Ayachi, ambdós del Serrano Club d’Atletisme han creuat, enguany per última vegada, la meta en primera posició. En la categoria masculina, l’atleta ha entrat en la meta en solitari amb una marca de 19:27. Més disputada ha estat la lluita pels últims dos escalons del podi. Muhammad Ayman Stitou (19:45) s’ha fet amb la segona posició per tan sols un segon de diferència amb Mohammed Mohattane (19:46), també del Serrano Club d’Atletisme.

En modalitat femenina, Fátima Ayachi s’ha fet amb l’octava victòria en la Volta a Peu Solidària ‘És posible’, després de parar el cronòmetre en 22:23. María Ángeles Ruiz (Redolat Team) i María José López  (Amateur Sports), en un bonic esprint, han ocupat la segona i tercera posició.

La classificació general del 13é Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars ha donat com a guanyador absolut a Jaouad Oumellal. En categoria femenina, la victòria final ha sigut per a Fátima Ayachi que li ha arrabassat el primer lloc a Raquel Landin.

Van prendre l’eixida més de 4.000 corredors

La  Volta a Peu Solidària ‘És posible’ ha celebrat la seua última edició, després de 17 anys coincidint amb el final del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València. La Fundació Esportiva Municipal, juntament amb el Club esportiu ‘És posible’ han sigut els organitzadors d’esta marxa. Un euro de totes les inscripcions ha sigut destinat a l’associació sense ànim de lucre Avatcor, la missió de la qual és millorar l’estat físic i anímic de les persones que s’han sotmés a un trasplantament de cor.

Corredors arribant a la meta

Una part fonamental de l’èxit de la 13a edició del Circuit Divina Pastora de Carreres Populars de València és la labor de tots els voluntaris de la FDM. El seu treball és indispensable per a la satisfacció i comoditat de tots els participants al llarg de les deu proves de l’any.