Notes de premsa

Francisco Varea aconsegueix el bronze en el Campionat d’Espanya d’Halterofília Sub-15

 • , ,

L’alçador Francisco Varea, del València Club d’Halterofília, ha aconseguit la medalla de bronze, i amb això el tercer lloc, en la categoria de més de 85 quilos del Campionat d’Espanya d’Halterofília Sub-15, que es va disputar en el pavelló central del Consell Superior d’Esports de Madrid el passat cap de setmana.

Varea també ha aconseguit bronze en la modalitat d’arrancada i plata en la de dos temps, aconseguint així superar les seues marques i realitzar una de les millors competicions de la seua història esportiva. El triomf de Varea li dóna a les vitrines del club valencià un nou registre en el seu caseller.

L’alçador del València Club d’Halterofília va aconseguir en arrancada 66 quilos, dos més sobre la seua marca, i en dos temps 84, tres més respecte a la marca anterior, aconseguint un total olímpic de 150 quilos.

Després de finalitzar la competició, Varea continuarà entrenant per a participar en el Torneig de Nadal, que es desenrotllarà en el Centre Esportiu Municipal de La Creu del Grau, situat en el carrer Illes Canàries i actual seu del club. Els equips absoluts, masculí i femení, participaran al desembre en els campionats autonòmics.

El president del club i entrenador de l’esportista, Emilio Estarlik, ha manifestat la seua satisfacció per la consecució d’estos nous triomfs per al club valencià: “fer créixer un jove amb ganes de fer i practicar halterofília només s’entén si es viu i se sent este esport. Això ho intente transmetre a tots aquells que s’acosten a les nostres instal·lacions. Ell entra en una nova etapa, en la de Sub-17, on espere que continue collint triomfs per a ell i per al club”.