Notes de premsa

Finalitzades les obres de la Piscina Coberta de Font de Sant Lluís

 • , ,

Aquestes obres han tingut una inversió de 102.111,23€ per a protegir i millorar l’estructura metàl·lica que cobreix la instal·lació

La Fundació Esportiva Municipal ha finalitzat aquesta setmana les obres en la Piscina de la Font de Sant Lluís. Aquesta reforma ha tingut una inversió final de 102.111,23€ per a reparar el deteriorament generat en la coberta metàl·lica per la humitat i el contrast de temperatura que hi ha entre l’interior i l’exterior de la instal·lació.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de València, Javier Mateo, ha destacat que “aquesta nova actuació en la Piscina Font de Sant Lluís se suma a les ja realitzades i que estan duent-se a terme en diferents instal·lacions municipals. Des que estem governant en aquest mandat, any rere any, s’ha anat incrementant el pressupost tant al manteniment ordinari com a millores i actualitzacions en les diferents instal·lacions esportives municipals per a consolidar la pràctica esportiva en els nostres barris.”

Finalizan las obras de la Piscina cubierta de Font de Sant Lluís

Finalizan las obras de la Piscina cubierta de Font de Sant Lluís

El responsable de l’esport municipal ha aprofitat també per a anunciar que “a aquesta intervenció cal sumar un nou projecte de més de 200.000 euros que està en fase de redacció per a diferents millores en vestuaris, accessos i en equipament per a dotar a la Fonteta, un dels poliesportius més emblemàtics i amb major afluència de la ciutat de València, de majors recursos.”

En aquesta reforma s’ha aplicat un tractament anticorrosiu i una protecció contra la humitat sobre l’estructura metàl·lica de la piscina de la Font de Sant Lluís. En aquest sentit, s’ha optat per aplicar una pintura específica per a ambients humits agressius com els que es deriven del vapor d’aigua.

Estas obras han tenido una inversión de 102.111,23€ para proteger y mejorar la estructura metálica que cubre la instalación

Estas obras han tenido una inversión de 102.111,23€ para proteger y mejorar la estructura metálica que cubre la instalación

A més d’aquesta actuació sobre la coberta, s’han millorat les fusteries exteriors, substituint els policarbonats, així com la realització d’un repàs generalitzat i la corresponent neteja de vidrieres. Amb la finalització d’aquestes actuacions, els usuaris poden recuperar l’activitat amb normalitat en la piscina de Font de Sant Lluís.

La piscina del pavelló municipal Font de Sant Lluís es va construir en 1996. Les instal·lacions són gestionades per la Fundació Esportiva Municipal de València i compten amb una superfície de 2.400 metres quadrats. Les instal·lacions són aptes per a la pràctica d’activitats aquàtiques, així com d’altres esports, per la qual cosa disposen d’una piscina d’entrenament, una piscina d’ensenyament i una sala de gimnàstica artística.