Notes de premsa

Festa Final de les Escoles Esportives de València

 • , ,

Les diferents activitats esportives realitzades amb motiu de la celebració de la festa final de curs de les Escoles Esportives, han reunit a més de 5.000 xiquets i xiquetes en diferents punts de la ciutat.

Com en anteriors edicions ha col·laborat l’empresa COCA-COLA que ha aportat gratuïtament els seus productes per a atendre tots els participants. A més els alumnes han rebut com a regal una camiseta esportiva patrocinada per RED FORD de València, motor de l’esport valencià.

Fiesta Final de las Escuelas Deportivas de Valencia

Fiesta Final de las Escuelas Deportivas de Valencia

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat, conjuntament amb les entitats i federacions Esportives col·laboradores, des del 20 de maig, la festa final de curs de les Escoles Esportives. El principal objectiu d’esta activitat ha sigut la clausura de la temporada i la despedida d’alumnes i professors fins al pròxim curs. S’ha premiat d’esta manera als alumnes de les escoles esportives per l’esforç realitzat durant tot el curs escolar i per la seua contribució a la promoció de l’esport de base a València.

Les diferents jornades lúdic – esportives que s’organitzen amb motiu d’esta clausura compten amb una gran tradició de participació. S’han celebrat en la platja, els col·legis i poliesportius de la ciutat. Vos professors i coordinadors de les escoles són els que han organitzat les activitats, acompanyant els alumnes en les diferents jornades. Pares i la resta de familiars també han acudit a la festa, col·laborant, inclús participant en els jocs i tasques programades.