Notes de premsa

Festa esportiva a València: torna la Holi Run

 • , , ,

València tornarà a disfrutar de la Holi Run per quart any consecutiu. El 3 d’abril a les 9:00h del matí els runners valencians estan citats en el Recinte Firal del Port en una edició limitada que unix esport i festa.

Els participants tindran l’oportunitat de disfrutar d’un recorregut de 5 quilòmetres, al llarg dels quals se’ls llançarà pols de colors des de les estacions Holi Blitz, assenyalades per arcs d’un color divers en cada una d’elles.

Fiesta deportiva en Valencia: vuelve la Holi Run

Fiesta deportiva en Valencia: vuelve la Holi Run

Les seus de la Gira Holi Run 2016 compten amb més colors i estacions de pintura Holi Blitz que en anteriors edicions, per tant, major diversió per als participants. Al finalitzar el trajecte els assistents disfrutaran d’una festa amb música, el DJ oficial (el valencià Ben Hassel), l’animació de Daenerys de la Holi i el cos de ball, on un dels punts forts serà el Holi Boom, el llançament col·lectiu de pols que inunda als holirunners en un núvol d’alegria i colorit.

Valencia volverá a disfrutar de la Holi Run por cuarto año consecutivo

Valencia volverá a disfrutar de la Holi Run por cuarto año consecutivo

Holi Run és un esdeveniment apte per a tots: famílies, grups d’amics o inclús vindre acompanyats de mascotes. La prova pot realitzar-se corrent o caminant, segons la preparació de cada u. No és una carrera competitiva i el principal objectiu és la diversió dels participants. Els corredors poden acudir disfressats a esta divertida prova per a donar més color encara a la jornada.