Notícies

Falten 100 dies per a la 33ena Marató Divina Pastora de València

 • ,

Falten 100 dies perquè la ciutat de València torne a acollir una nova edició de la Marató Divina Pastora de València. El compte arrere per a l’edició número 33 d’esta renovada i atractiva carrera, que tindrà lloc el pròxim 17 de novembre, ja ha començat per a molts corredors en la seua preparació per a la prova reina de l’atletisme.

Cal destacar els canvis en el recorregut dels 42.195 metres per a l’edició de 2013 que fan de la Marató de València una carrera més ràpida i atractiva.

Nuevo recorrido de la maratón 2013

Nou recorregut de la marató 2013

Ja s’han superat les 6.000 inscripcions, per la qual cosa enguany s’espera superar àmpliament la barrera dels 10.000 maratonians a València, on s’ha viscut un creixement exponencial en esta llegendària prova. Des d’ara i fins al final de setembre, la inscripció per a la Marató de València té un preu de 55 euros.

Per a tots aquells corredors populars que estiguen començant o que no puguen aconseguir l’exigent preparació que requerix córrer els 42 km i 195 metres de la marató, de forma paral·lela se celebra una altra carrera de 10Km, amb la mateixa eixida i espectacular arribada en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

 

Llegada del Maratón Divina Pastora Valencia en la Ciudad de las Artes y de las Ciencias

Arribada de la Marató Divina Pastora València en la Ciutat de las Arts i les Ciències