Notes de premsa

Èxit de participació en el 6t Congrés de Gestió de l’Esport

 • , , , ,

El congrés, que es va desenrotllar davall el lema “El valor de l’esport per a la salut i el desenrotllament social”, va comptar amb més de 250 inscrits provinents, no sols de les tres províncies de la Comunitat Valenciana, sinó també d’altres llocs del país.

Al congrés van assistir diverses autoritats, entre les que destaquen Josep Miquel Moya (director general d’Esports) y Maite Girau (Regidora d’Esports de l’Ajuntament de València). També van estar presents altres autoritats com José Vicente Berlanga (director Gerent de la Fundació Esportiva Municipal de València), Joan Carles Cuenca (subdirector General d’Esports de la Generalitat Valenciana), Rosa Puchades (Vicerectora de la UPV), Luis Solar (president de FAGDE) i Vicente Miñana (president ICOLEFCAFE).

El congreso, que se desarrolló bajo el lema “El valor del deporte para la salud y el desarrollo social”, contó con más de 250 inscritos

El congreso, que se desarrolló bajo el lema “El valor del deporte para la salud y el desarrollo social”, contó con más de 250 inscritos

Els assistents al congrés van poder disfrutar de les ponències de César Iribarren, Santiago Cañizares i Luis Peinado; Juan Antonio Corbalán i Javier Jiménez, relacionades amb l’esport inclusiu: el futbol en cadira de rodes, el valor de l’esport per a una vida saludable i l’emprendiment en l’esport respectivament.

Després de la jornada de divendres, es va realitzar el sopar oficial i entrega dels VI Premis a la Gestió de l’Esport. Els guardonats van ser: Miguel Ángel Noguera, Luis Cervera, Mercedes Cano, Francisco Orts, Màster d’Organització i Gestió de l’Esport de la UPV, Fundació Trinidad Alfonso i Ajuntament de Quart de Poblet, reconeguts tots ells com a persones o entitats referents per la seua labor en l’esport i la gestió esportiva.

La jornada del dissabte va comptar amb la presència de José Luis Herreros, que va donar a conéixer el Pla Municipal de Promoció d’Activitat Física i Salut de Benicarló. Luis Solar va dissertar sobre el paper del municipi en el desenrotllament social de l’esport i, la jornada va culminar amb una taula redona sobre el fenomen social i esportiu del running, en la que van participar, Elena Tejedor, Francisco Borao i Abel Antón. La taula redona va ser moderada pel director general d’Esports de la Generalitat Valenciana, Josep Lluis Moya.

Los asistentes, además, recibieron un ejemplar del libro “El Deporte en la Comunidad Valenciana desde la perspectiva de la gestión”

Los asistentes, además, recibieron un ejemplar del libro “El Deporte en la Comunidad Valenciana desde la perspectiva de la gestión”

Es va aprofitar la jornada per a realitzar l’assemblea anual de GEPACV en la que es va fer balanç del 2015 i es van plantejar els reptes i objectius per al 2016.

Els assistents al congrés van rebre la bossa del participant amb un exemplar del llibre, recentment publicat per GEPACV, titulat “L’Esport a la Comunitat Valenciana des de la perspectiva de la gestió”.

El congrés va ser tot un èxit gràcies al treball dels membres de GEPACV i els voluntaris que van col·laborar en l’esdeveniment. A més, els organitzadors van agrair la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal de València i la Fundación Trinidad Alfonso que van contribuir al patrocini del congrés.

El pròxim congrés es preveu per a finals de 2017, coincidint amb el 20 aniversari de l’associació, mentrestant se n’aniran realitzant diferents jornades de caràcter local, provincial o autonòmic. Per a més informació poden visitar la pàgina web de GEPACV, http://www.gepacv.org/