Notícies

Èxit de la IV Miniolimpiada

 • ,

Dissabte passat 12 d’abril, es va celebrar en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carme – Beteró, la 4a jornada de la Miniolimpiades del curs 2013/2014, activitat que s’emmarca dins del programa dels Jocs Esportius de la ciutat de València.

Uns 250 xiquets i xiquetes d’entre 6 i 7 anys, distribuïts en un total de 28 equips acompanyats dels seus pares, mares i monitors, van disfrutar d’una jornada multiesportiva amb diverses proves preesportives que va finalitzar amb un gran ball final de tots els assistents.

Miniolimpiada en Beteró

Miniolimpiada en Beteró

En esta edició, els jocs es van desenrotllar en el camp d’hoquei que Beteró disposa en les seues instal·lacions. Així mateix, els assistents van poder disfrutar de dos activitats orientades a este esport en un unflable que va fer les delícies dels jóvens participants.

Un total de 17 col·legis, clubs i entitats van ser els protagonistes de la jornada: col·legi Pureza de María, club atletismo Huracan-Fent Camí, Club Atletismo Campanar-Redolat, Colegio Pio XII, Colegio Nuestra Señora del Rosario, Club Baloncesto San José, Escuelas Municipales de la Federación de Atletismo CV, Colegio Juan Comenius, Vinalesa Fútbol Base, Club Baloncesto Penya-Roja, Colegio Sector Aéreo, Club Baloncesto Teodoro Llorente, Colegio Villar Palasí, Colegio Mestalla, Colegio Gaspar Gil Polo, Colegio Juan Manuel Montoya i les Escoles municipals de la Federación de Hockey CV.

Seguint amb el desenrotllament de la temporada, des de la Fundació Esportiva Municipal s’està treballant en l’última jornada del present curs que tindrà lloc el pròxim 31 de maig en la platja.